reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

nie dostałąm ani jednego prezentu odkad jestem w ciązy od nikogo ani kwiata ani czekolady :-( od gina też nic :p

reklama
a ja tak kocham prezenty ...
my nawet na świeta z Meżulem nic sobie nie kupujemy bo jak kupimy rodzinie to dla nas juz kasy nie starcza

Czesc Kobietki, troche mnie nie bylo, bo wyjezdzalam na szkolenie. Wczoraj musialam wstac w nocy zeby dojechac na czas i w dodatku meczyli nas do 20.30. myslalam, ze tam jajko zniose siedzac na makabrycznie niewygodnym krzesle i sluchajac paragrafow z ustawy o VAT. Ohyda, nadal nie rozumiem, jak do tego doszlo, ze zostalam ksiegowa. :?
Niedawno wrocilam do domku i czytalam wszystkie zalegle wiadomosci na forum, troche tego bylo :)
Asiolku, doskonale Cie rozumiem, bo my z moim mezusiem, tez kazdy grosik inwestowalismy od dluzszego czasu w mieszkanko i niestety jak na razie to taka studnia bez dna.
Marzyla nam sie podroz poslubna do cieplych krajow (w pazdzierniku byly super ceny) ale wybralismy wymiane okien w mieszkaniu. W prezencie kupowalismy sobie same pozyteczne i paktyczne rzeczy, np zyrandol :)
Ciesze sie jednak, ze bedziemy mieli naszego Kaperka, bo to dla nas obojga najwspanialszy upominek od losu, a podrozowac bedziemy najwyzej na emeryturze, hihi.
Pozdrawiam wszystkie brzuszki i ich posiadaczki

Elfiko ja widzialam ta gazete i powiem ze nic w niej ciekawego nie ma a i tania nie jest gdzies okolo 6-7zl.

Ja tez nic nie dostalam od gina.....a dostaje sie cos??

Ja od lekarza nic nie dostalam, ale od kuzynki, prawie mamuski, wszytskie jej materialy o ciazy... no i kwiatuszki od mojej Poloweczki, jak juz bylo wiadomo na 100% ;)

no i bylam dzis u lekarza i...NIC nie bylo usg :(
ale za to slyszalam jak bije serduszko a to juz duzo wiec nie smece
moze juz niedlugo bedzie to usg bo niecierpliwa jestem okrutnie :roll:

i ja tez nic nie dostalam z tej okazji...no moze tylko buziaka :wink:
ide spac bo ten Maly pan juz spi a ten duzy mnie pogania co bysmy sie razem polozyli :wink: :lol:
spijcie sobie i snijcie kolorowo KOchane Babeczki
dobranoc!!!

A ja moze nie dostalam nic wymiernego z okazji brzuszka, ale teraz mam mnostwo cmokow i przytulanek - no wlasnie glownie w brzuszek :D I w ogole moj kochany stara sie jak moze, po prostu same dobre rzeczy tylko moge napisac. A na mnie tez to dziala jakos pobudzająco i zaczelam sie troszke wiecej starac zeby nasz wspolny byt umilic :idea:

ja juz po jednym pączusiu - w pracy rozdawali przepyszne z dzemem różanym. Mniaaaaamuśne..... A w ciąży mam smak na slodkosci, wiec nie wiem na ilu sie skonczy, hi hi Poki co nie ustalalam gornego limitu :wink:

reklama
Do góry