reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Drogi Asiolku - ale za to w lipcu będziesz miała super niespodziankę :!: :idea:
Żabka
Zaangażowana w BB
Czesc Kobietki, troche mnie nie bylo, bo wyjezdzalam na szkolenie. Wczoraj musialam wstac w nocy zeby dojechac na czas i w dodatku meczyli nas do 20.30. myslalam, ze tam jajko zniose siedzac na makabrycznie niewygodnym krzesle i sluchajac paragrafow z ustawy o VAT. Ohyda, nadal nie rozumiem, jak do tego doszlo, ze zostalam ksiegowa. :?
Niedawno wrocilam do domku i czytalam wszystkie zalegle wiadomosci na forum, troche tego bylo
Asiolku, doskonale Cie rozumiem, bo my z moim mezusiem, tez kazdy grosik inwestowalismy od dluzszego czasu w mieszkanko i niestety jak na razie to taka studnia bez dna.
Marzyla nam sie podroz poslubna do cieplych krajow (w pazdzierniku byly super ceny) ale wybralismy wymiane okien w mieszkaniu. W prezencie kupowalismy sobie same pozyteczne i paktyczne rzeczy, np zyrandol
Ciesze sie jednak, ze bedziemy mieli naszego Kaperka, bo to dla nas obojga najwspanialszy upominek od losu, a podrozowac bedziemy najwyzej na emeryturze, hihi.
Pozdrawiam wszystkie brzuszki i ich posiadaczki
Niedawno wrocilam do domku i czytalam wszystkie zalegle wiadomosci na forum, troche tego bylo
Asiolku, doskonale Cie rozumiem, bo my z moim mezusiem, tez kazdy grosik inwestowalismy od dluzszego czasu w mieszkanko i niestety jak na razie to taka studnia bez dna.
Marzyla nam sie podroz poslubna do cieplych krajow (w pazdzierniku byly super ceny) ale wybralismy wymiane okien w mieszkaniu. W prezencie kupowalismy sobie same pozyteczne i paktyczne rzeczy, np zyrandol
Ciesze sie jednak, ze bedziemy mieli naszego Kaperka, bo to dla nas obojga najwspanialszy upominek od losu, a podrozowac bedziemy najwyzej na emeryturze, hihi.
Pozdrawiam wszystkie brzuszki i ich posiadaczki
mania
Fanka BB :)
no i bylam dzis u lekarza i...NIC nie bylo usg
ale za to slyszalam jak bije serduszko a to juz duzo wiec nie smece
moze juz niedlugo bedzie to usg bo niecierpliwa jestem okrutnie :roll:
i ja tez nic nie dostalam z tej okazji...no moze tylko buziaka
ide spac bo ten Maly pan juz spi a ten duzy mnie pogania co bysmy sie razem polozyli :lol:
spijcie sobie i snijcie kolorowo KOchane Babeczki
dobranoc!!!
ale za to slyszalam jak bije serduszko a to juz duzo wiec nie smece
moze juz niedlugo bedzie to usg bo niecierpliwa jestem okrutnie :roll:
i ja tez nic nie dostalam z tej okazji...no moze tylko buziaka
ide spac bo ten Maly pan juz spi a ten duzy mnie pogania co bysmy sie razem polozyli :lol:
spijcie sobie i snijcie kolorowo KOchane Babeczki
dobranoc!!!
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
A ja moze nie dostalam nic wymiernego z okazji brzuszka, ale teraz mam mnostwo cmokow i przytulanek - no wlasnie glownie w brzuszek I w ogole moj kochany stara sie jak moze, po prostu same dobre rzeczy tylko moge napisac. A na mnie tez to dziala jakos pobudzająco i zaczelam sie troszke wiecej starac zeby nasz wspolny byt umilic :idea:
ja juz po jednym pączusiu - w pracy rozdawali przepyszne z dzemem różanym. Mniaaaaamuśne..... A w ciąży mam smak na slodkosci, wiec nie wiem na ilu sie skonczy, hi hi Poki co nie ustalalam gornego limitu
ja juz po jednym pączusiu - w pracy rozdawali przepyszne z dzemem różanym. Mniaaaaamuśne..... A w ciąży mam smak na slodkosci, wiec nie wiem na ilu sie skonczy, hi hi Poki co nie ustalalam gornego limitu
reklama