reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Karin, Lilka ja też nie używam smoka. Mały jakoś nie chce
A ja z jednej strony bym mu chciała dać bo czasami bardzo długo wisi mi na cycu, a z drugiej nie chcę go przyzwyczajać bo wiem z doświadczenia co znaczy odzwyczajanie. Wiktorię odzwyczajłam jak miała 2 lata ale wiele razy próbowałam wcześniej

A teraz sobie tak myślę, że pomęczęsię z pół roku a potem będzie spokój
No zobaczymy

reklama
hihihi czerwony mlotek to jest niemozliwe ::) ::) ::)
Gazeleczku Twoj Maciuś to wypisz wymaluj mamusia i nie chodzi o kolor oczu czy tam kolor wlosów tylko ogólnie twarzyczke Macius ma po mamusi :D
A my jestesmy po szczepieniach i bylo placzliwie ale teraz spi juz drugą godzinke i gorączki nie ma wiec sie ciesze

Mania no nareszcie sie odezwałaś a już myślałam ze też postanowilas nas opuścić tak jak niektóre mamusie .

Elfiko jakze bym mogla ;) po prostu tesciowa dyktowala co i kiedy no i na komp czasu nie starczalo :mad: :-[
ale nadrobimy nadrobimy ;)

Skarbuś a my się dzisiaj spotkałyśmy w realu my tj. wątek "koleżanki z Trójmiasta". I było super :)
Pogoda nam dopisała, dzieciaki troszkę marudziły a my mogłyśmy zobaczyć nasze mamusińskie buźki :)

To chyba przez upał szkraby takie rozbudzone są dziś. Ja swoją dopiero co ululałam, ale kręgosłup boli mnie od pierwszego do ostatniego kręgu...

Karin z tym noszeniem na rękach to mam podobnie do Ciebie. Julka preferuje tylko pozycję z głową na ramieniu mamy i żadna inna nie wchodzi w grę... A ja wygiełam się już jak kaczka :)

Wiki ja mam podobnie...Tymcio do dzis ze smokiem walczy i nie sposob mu go odebrac :-[ dlatego Gabi nie dostaje smoka i tez na mnie wisi

a jak Ci sie udalo Wiktorie odzwyczajic od smoka? bo gdzies kiedys czytalam ze dzecko musi byc na to gotowe....
a moj tymcio ciagle nie na tym etapie :-[

reklama
Mam pare kolezanek , ktorych dzieci nie mialy smoczkow i teraz brzydko ssaja kciuk, jedna dziewczynka ma juz 5 lat i dalej ten niezbyt higieniczny nawyk , tak wiec ja wole odzwyczajac Weronike od smoka a nie od palca ;)
Zresztą moje dziecko przez te kolki potrzebuje jakiegos pocieszyciela a ze nie karmie cycusiem to musi byc zastepca :laugh:

Do góry