reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dwie sprawy:

1. fajnie, ze nie tylko ja widze to podobienstwo, znaczy nie sfiksowalam jeszcze do reszty, i dzieki za mile slowa odnosnie mojej Pauliny, faktycznie ma w czym przebierac :D

2. na forum MALUCHY babki robia sobie ciagle zjazdy, one tam maja wlasciwie jeden taki zzyty watek: czerwiec/lipiec 2004. moze i my pomyslimy o tym, co?

reklama
jutro skocze do lekarza bo przyjmuje tylko rano, a to nie wyglada tak oko nie wyglada az tak zle jak mi sie na poczatku wydawalo.
A tak wogole to dziewczyny fajnie macie z nockami. Wcale tak duzo nie wstajecie w porownaniu ze mna. Ja to klade sie dopiero o 2 bo moj synek to po kapieli (okolo 20) za zadne skarby swiata nie chce spac az do tej nieszczesnej 2. Na  wieczor to on jest najbardziej glodny i "rozmowny", pozniej to budzi mnie na jedzonko o 4 rano i pozniej o 6. I jak mam szczescie to od 4 do 6 jeszcze sobie pospi ale juz od 6 to codziennie na mor beton nastepna akcja "stekaczkowo - rozmowowa". Tak az do okolo 12, pozniej spanko z cogodzinnymi przerwami na jedzenie. Ale na jedzenie to sie nie wybudza tylko ssie cyca przez sen. I teoretycznie do 19 - 20 spokoj, ale wtedy trzeba zajac sie domem no i oczywiscie forum  ;D . spacerki oczywiscie na spiaco po poludniu albo w szybkim tepie (zeby nie bylo wielkiego krzyku na jedzenie) przed poludniem.

hej kochane !!
Jaki jest tytul ksiazki Tracy Hogg ?
Moje malenstwo pobilo juz chyba wszelkie swiatowe rekordy walki ze snem !! przez swoje dolegliwosci musi byc w pionie jak najwiecej sie da !! i zrobil sie przez to nie do wytrzymania !!
Wrzystkie noce przesypia na mnie a juz nie mam sily !!
Ktoras proponowala ze moze przeslac ta ksiazke ale nie pamietam ktora z was !! Bylabym wdzieczna bo w Polsce bede dopiero w polowie wrzesnia !!

CZesc Kochane.... znowu po takiej nieobecnosci jest mi trudno was dogonic :-[
zerknelam tylko do galeryjki i zdjecia sa przecudne!!!
a u nas...wlasnie 15 min temu pomachalam Tescia -wyjechali po 2 miesiacach a mi (sama sie sobie dziwie ;) ) lezki poplynely i teraz maludy spia a ja zamiast sprzatac nie moge sobieznalesc miejsca w domku....
takie dziwne mysli kraza mi po glowie aaaajjj milo bylo mimo spiec miec ociupinke rodziny
a teraz wszystko stanelo na glowie i Tymcio na tym ucierpi pewnie najbardziej.....
bedzie ciezki ten dzien :-[

reklama
...nie bede wiecej marudzic.....
przepraszam

Anitko kiedys pamietam pytalas kiedy przylecimy.....mialam leciec 5 wrzesnia ale przez te moje chole....nerki i pecharz nie da rady :-[ :-[ dobrze bedzie jak na Boze NArodzenie przylecimy ....hm..... a tak mi sie marzyly te polskie buly z maslem
no i mam ogromna nadzieje ze kiedys uda nam sie spotkac na tych Kaszubach!!!!

Kasiu i Lilko no a z Wami to w POznaniu na lody gnamy!!! :) ;)

Do góry