reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Tusia - ja zawsze tak na świeżo zapieram gorącą wodą ze zwyklym mydłem i wtedy wszystko ladnie schodzi. A gdy mi sie nie chce [np w nocy] i tylko wloze ciuchy do wody, to potem za nic nie da sie doprac.
Eliall, nie mogę Ci pomóc... Dzwon szybko do lekarza, albo na necie poszukaj info na ten temat.
Eliall, nie mogę Ci pomóc... Dzwon szybko do lekarza, albo na necie poszukaj info na ten temat.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Goniu, to jest Eliott Matrix - zobacz sobie tutaj:
http://www.tanimarket.pl/go/_info/?id=540
Kupilam, bo to wg opisow byl najlzejszy wozek na rynku [12 kg], a ja mieszkam na 3cim pietrze bez windy. Ale gdybym miala winde, to bym kupila polskiego Jedrocha. Oglądalam w sklepie i to pieeekne wozki. A bujają sie jak marzenie...
http://www.tanimarket.pl/go/_info/?id=540
Kupilam, bo to wg opisow byl najlzejszy wozek na rynku [12 kg], a ja mieszkam na 3cim pietrze bez windy. Ale gdybym miala winde, to bym kupila polskiego Jedrocha. Oglądalam w sklepie i to pieeekne wozki. A bujają sie jak marzenie...
ja uzywam zamiennie z oilatum j&j - plyn do mycia. Tzn. np. 3 dni oilatum, 3 dni myje go w wodzie wczesniej jednak przemywam tym plynem cale cialko. jak na razie od pukac nic sie nie dzieje - robie tak od jasia narodzin
Gonia
Fanka BB :)
rzeczywiscie Gazelaczku Jędroch wyglada kuszaco, ja nie mam problemu z wagą, poniewaz mieszkam na parterze, a najbardziej zależy mi na wygodzie dla maleństwa, wiadomo, że wazne jest miejsce na fikanie i przeciąganie rozważam jeszcze polska firmę Roan model Marita, wybieram sie poogladać i zwróce wtedy uwagę na Jedrucha i Matrixa.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Gonia, znajomi mieli Roana, ale nie pamietam, czy Kortine, czy Maritę. W kazdym razie to są takie tam wozki - podobnie jak Matrix. Tzn nie są zle - nie psują sie, są duze, dobrze sie prowadza, ale nawalają w szczegółach - np. trzeszczy budka, potem przy bujaniu trochę halasuje, zresztą buja się średnio... Jędroch jest troszke drozszy, ale sporo solidniejszy. W sklepie bardzo nam polecano. Gdyby nie waga to bym go z miejsca kupila, bo prezentowal sie duzo ladniej od Matrixa.
Niania - ja zastosowalam probke J&J, byla w jakims pakiecie prezentowym ze szpitala i nic sie nie stalo. Na pewno na Solcu tez dostalas cos takiego to sobie poprobuj. Nawet jak wyjdzie jakies zaczerwienienie, to przestaniesz uzywac i zniknie. Teraz juz nasze dzieci sa dosc duze i jesli dotychczas nie ujawnilo sie uczulenie, to mysle ze mozna potestowac to i owo.
Niania - ja zastosowalam probke J&J, byla w jakims pakiecie prezentowym ze szpitala i nic sie nie stalo. Na pewno na Solcu tez dostalas cos takiego to sobie poprobuj. Nawet jak wyjdzie jakies zaczerwienienie, to przestaniesz uzywac i zniknie. Teraz juz nasze dzieci sa dosc duze i jesli dotychczas nie ujawnilo sie uczulenie, to mysle ze mozna potestowac to i owo.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dziewczyny, ja już wysiadam... Pobyt na tym forum to normalnie jak pobyt w pracy. Mamy już tyle watków i chcąc wszystkie obskoczyc - tzn pooglądać dzieciaczki, mamusie i jeszcze poplotkowac - to tylko klikam i klikam... A mialam sie na macierzynskim podszkolic w angielskim... ech... :
reklama