reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Skarbuś, zdjęcia Jagódki są w wątku NASZE KOCHANE MALEŃSTWA. Masz racje, że one sa podobne. Bliźniaczki z różnych matek??? ;)

Skarbuś o młodszej córce juz pisałam, że jest sliczna
a ta starsza jest zarąbista laseczka
podoba mi sie bardzo
pewnie przyszli zięciowie atakują z każej strony ::) ;D

Dziewczyny czy te kladzenie glowki raz na jedna strone, raz na druga jest istotne jeszcze czy po dwoch miechach juz nie?bo moja Majke jak nie poloze to i tak sobie przekreca glowke na jedna ze stron i nici z tego ukladania.

Gazelaczku ale ten twoj chloptas do ciebie podobny, malo kiedy widac takie podobienstwo do rodzica u takich maluszkow jak widze u was, naprawde maly Gazelak. ;D

Tusia - naprawde? Jeeeeju, bo ja patrze sie i patrze na niego i sama nie wiem. Ale fakt, ze czasem ma grymas jak z moich zdjec z dziecinstwa. Tyle ze... on chyba bedzie blondynkiem, a ja ciemnooka, ciemnowlosa  :p

Ha, jakbym tak bez bluzki latala, to pewnie by mnie w Wiadomosciach wieczorem pokazywali, hihi. Na szczescie jestem przezorna i zawsze jak sie przebieram przed spacerkiem [cala jestem zapluta i pognieciona  ::)], to zabieram "uzytą" bluzkę jako pocieszkę dla Maciejki  ;) :)

eeee.... podekscytowalam sie jak nie wiem, az zajrzalam na zdjecia malego i nic nie widze podobienstwa... przeciez Maciejka to taki pucek, a ja juz chce sobie skarpetkami policzki wypychac, bo taka chuda buziula mi zostala... eee tam ::)

reklama
Dziewczyny ratujcie albo chociaz doradzcie. Rayyanowi zrobil sie maly wylew do oka prawego. Ma czerwone z jednej strony i nie wiem czy to moze od wczorajszego wieczornego prezenia sie i marudzenia czy moze to cos powazniejszego. Moze ktoras wie cos na ten temat.

Do góry