reklama
Lilka
Fanka BB :)
Karin jestem z toba !!! jesli chodzi o smoka
Milence go nie podawalam,i go nie toleruje
wole aby nie uczyla sie ssac smoczka,bo potem ciezko oduczyc
wole ja uspokajac gdy placze niz wcisnac smoka,choc gdyby go lubbiila to do zasypiania bym jej podala-moze
Milence go nie podawalam,i go nie toleruje
wole aby nie uczyla sie ssac smoczka,bo potem ciezko oduczyc
wole ja uspokajac gdy placze niz wcisnac smoka,choc gdyby go lubbiila to do zasypiania bym jej podala-moze
Karin
Lipcowe Mamy'05
Aniu.g to ja się pytałam. Mojej małej też zrobila się ropa, pękło i wyleciało. Trochę jeszcze ma ropki ale większość już wypłynęło. Nie wolno niczym zaklejać, nie przemywać, nie ruszać i uważać żeby za bardzo nie zamoczyło przy kąpaniu.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Aniu - mnie lekarz zanim jeszcze cos wyskoczylo na ramieniu uprzedzil, ze wyjdzie znak po szczepieniu szpitalnym, a potem zacznie ropien. Mam sie tym nie przejmowac i tylko starac sie za bardzo nie moczyc w trakcie kąpania
co do sposobu Tusi i Elfiko "na pieluszke" ja poszlam krok dalej - w chwilach szalu maciusiowego przytulam Go do mojej bluzki albo nawet podsuwam wkladke laktacyjną. On wtedy zaczyna sie do niej wtulac, ssac i w tym momencie... siup - wsuwam smoka! Najczesciej dziala, metoda jest dpbra glownie na spacerze, bo nie zawsze można dziecko wyjąć i przytulic czy nakarmic. Ostatnio byl wiaterek i nie chcialam Go zaziębiac. Karin - moze sprobuj tak z Jagodka?
co do sposobu Tusi i Elfiko "na pieluszke" ja poszlam krok dalej - w chwilach szalu maciusiowego przytulam Go do mojej bluzki albo nawet podsuwam wkladke laktacyjną. On wtedy zaczyna sie do niej wtulac, ssac i w tym momencie... siup - wsuwam smoka! Najczesciej dziala, metoda jest dpbra glownie na spacerze, bo nie zawsze można dziecko wyjąć i przytulic czy nakarmic. Ostatnio byl wiaterek i nie chcialam Go zaziębiac. Karin - moze sprobuj tak z Jagodka?
reklama