reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Tusia chyba sie te chlopaki nie moga masturbowac :laugh: , bo skoro napletek jest tak zwezony, ze nie odslania zoledzi : Niestety to sie stulejka nazywa i musi byc leczone operacyjnie.
Ja tez czyta;lam ze dopiero po roku nalezy odciagac, bo narazie to fizjologia, ze nie da sie odciagnac i ze miastka zlepia napletek z zoledzia.
Ja tez czyta;lam ze dopiero po roku nalezy odciagac, bo narazie to fizjologia, ze nie da sie odciagnac i ze miastka zlepia napletek z zoledzia.
Elwisku dziekuje za zyczenia ;D Kissssssyyyyy
Gazalaczku tam sa takie specjalne pasy które sie dzidzie zapina. Jak w nosidełku. Staram sie Maksa za długo w tym nie trzymac ze wzgledu na kregosłup ale uwierzcie mi nie raz mnie mocno ten lezaczek poratował.
Gazalaczku tam sa takie specjalne pasy które sie dzidzie zapina. Jak w nosidełku. Staram sie Maksa za długo w tym nie trzymac ze wzgledu na kregosłup ale uwierzcie mi nie raz mnie mocno ten lezaczek poratował.
Ja tez zamierzam sie wziąc za ćwiczenia. Mam zamiar zaczac Callanetics w domu z kasety. Nie do smiechu mi bo waga jakby staneła i ciagle 4-5 kg do wgi sprzed ciazy, a ja chce schudnac dodatkowe 5kg. Ja w sumie juz nie krwawie od dawna nawet upławów nie mam, ale chyba poczekam jezsce te 1,5 tyg. i zaczne wtedy.
A jak tam ten teges u Was. Ja juz sie osmieliłam no delikatne ten teges...fajowo ;D :-) Uff bo tyle sie nasłuchałam ,że niektóre babki boja sie nawet dotyku faceta po porodzie.
Kaludia ciesze sie, że Masius zasnał na brzusiu. To naprawde działa cuda
A jak tam ten teges u Was. Ja juz sie osmieliłam no delikatne ten teges...fajowo ;D :-) Uff bo tyle sie nasłuchałam ,że niektóre babki boja sie nawet dotyku faceta po porodzie.
Kaludia ciesze sie, że Masius zasnał na brzusiu. To naprawde działa cuda
Postanowilam Wam napisać jeszcze o jednej rzeczy. Odnosnie leków na kolke, wzdecia i inne kłopoty z jelitakmi naszych pociech. Polecam Wam Infacol. Mija miesiac a Maks nie miał kolki odkad jestesmy w domku . Mam nadzieje, ze Wasze bobaski tez nie maja kłopotów.
Mam taka mysl, że duzo straciłam nie czytajac Was przez czas kiedy byłam zaraz po porodzie. W wiekszosci przypadków dzieciaczki sa starsze od Maksa i pewnie wszytsko juz omówiłscie. No ale z drugiej strony ucze sie na waszym doswiadczeniu
A tak swoja droga dołączam sie do Kaludii - NIECH ZYJE TRACY HOGG!!!
Mam taka mysl, że duzo straciłam nie czytajac Was przez czas kiedy byłam zaraz po porodzie. W wiekszosci przypadków dzieciaczki sa starsze od Maksa i pewnie wszytsko juz omówiłscie. No ale z drugiej strony ucze sie na waszym doswiadczeniu
A tak swoja droga dołączam sie do Kaludii - NIECH ZYJE TRACY HOGG!!!
tusia25
Fanka BB :)
eliall przeczytalam jedna strone i juz sobie stracha napedzilam. Kurde moglam nie czytac, bo juz jest ciemno a ja sama w domu. Powiem wam tylko, ze ostatnio mam takie schizy, bo tu kiedys straszylo i nawet ksiadz byl swiecic, ale to 20 lat temu. Pozatym ten dom ma swoja historie i to troche straszna. Powiesilo sie tu w sumie trzy osoby. a przed wojna byla tu kapliczka, gdzie ludzie przychodzili sie modlic i zostala ona zburzona. Teraz jest tam garaz. Do tego jeszcze tylko to juz nie za czasow mojego meza i moze to tylko wymysly wczesniejszego gospodarza maz sikiera zonie odrabal nogi i jeszcze kogos w piwnicy pochowali. Jest tam w takim miejscu inaczej wylana posadzka i Torus jak byl mlody wachal tam z Reksem i skomlal. Ja sie bojeeeeee
reklama
Ale dzis szaleje :laugh: na BB. Ale moge - jeden mój męzczyzna spi a drugi oglada jakis mecz.
Odnosnie Tracy Hogg. Ja osobiscie uwazam jej rady za naprawde mądre. Staram sie uczyc Maksa pewnych rzeczy wg jej rad. A jak jest u Was?? Wiem, ze tez znacie jej ksiazke. Podzielcie sie co sie Wam udało osignac??
Odnosnie Tracy Hogg. Ja osobiscie uwazam jej rady za naprawde mądre. Staram sie uczyc Maksa pewnych rzeczy wg jej rad. A jak jest u Was?? Wiem, ze tez znacie jej ksiazke. Podzielcie sie co sie Wam udało osignac??