reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hihi...Gazelaczku-wydaje mi się ,że masz racje..poraz pierwszy ,bo raczej nie pokazuje swoich fotek....z prostego względu-mam sporo kg nadwagi,zawsze się tego wstydziłam i jak narazie nic się nie zmieniło,oprucz tego ,że teraz staram się powoli gubić kg :-[ ::)

reklama
Graszko a ile to kg wazysz i ile bys chciala zrzucic?
bo ja waze 87kg a chcialabym spowrotem wazyc 57kg tylko ze narazie nie wiele w tym kierunku robie..........bo to nie takie proste dla mnie :mad: :(

Niania, wypróbowałam twój sposób i dzieki niemu Maciek właśnie śpi po raz pierwszy na brzuszku i to już 1,5 godziny :) Nareszcie mu nie przeszkadzają jego ruszające się rączki :D A purka ile wlezie :D :D

Ja dzisiaj poćwiczyłam pierwszy raz tak porządnie. Głównie na pośladki i uda, bo na brzuszek to jeszcze się boję, a poza tym lekarka zabroniła. No i jestem załamana. Kondycja beznadziejna. 5 miesięcy bez ćwiczenia i normalnie katastrofa :)

Eliall - caly czas cwicze, ale nie codziennie, bo nie mam czasu. A większe krwawienie może sie pojawic jesli ćwiczysz, bo wtedy macica jest stymulowana do szybszego kurczenia się. I to bardzo dobrze - szybciej sie oczyści i Ty wrócisz do formy.

dziewczyny przy kosci nie przejmujcie sie zbednymi kilogramami, nie jestescie same - dolanczam do was  ;D ;D ;D Pociesze was ze jak przyjdzie czas glodu to te co juz sa szczuple to umra z glodu w tym czasie co my schudniemy  ;D ;D ;D (to oczywiscie zart wiec prosze o nie obrazanie sie)
Opowiem wam o takim chlopaku ktory mieszkal w tym samym akademiku co ja. "od zawsze" byl przy kosci, a wlasciwie gruby. Wszyscy go lubili bo swietnie umial zabawic towarzystwo. Wszystkie akademikowe imprezy nie mogly obyc sie bez niego. No i pewnego razu ten chlopak zakochal sie w pewnej dziewczynie (ta dziewczyna mieszkala razem ze mna w pokoju). Ona byla modelka - oczywiscie szczupla (nawet bardzo) i wysoka. Postanowil dla nie schudnac i po wakacjach byla jedna czwarta Adasia. Zmienil sie nie tylko fizycznie, ale tez i pod wzgledem zachowania. stal sie zarozumialy i opryskliwy. Juz nikt go nie lubil. A dzewczyna w ktorej byl zakochany stwierdzila ze wolala tamtego grubego Adama. wniosek dla nas puszystych: musimy uwazac zeby z kilogramami nie stracic czegos jeszcze, dzieki czemu jestesmy lubiane przez otoczenie.

Eliall - popieram. Grunt to nastroj - jak ktos jest zajefajny, to juz sie nie mysli o wyglądzie... :)

A ja po ciąży wychudłam i teraz też nie zamieszcze zdjęć na razie, bo mam tak zapadnięte policzki, że wyglądam jak zmora... I o..... :(

reklama
tak mi sie wydaje ze niedlugo najbardziej wycwiczone to bede miala rece od noszenia synka :p
Nawet teraz zajada sobie z cyca a ja piszejedna reka

Do góry