reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Dziewczyny nie chce zapeszać, ale mój Maciuś to taki aniołek się zrobił Od paru dni nasz dzień wygląda tak: karmienie, potem 15 minut siedzi w foteliku, ja sie przed nim wydurniam a on się smieje , potem go przewijam i od razu do łóżeczka. Nie mija 10 minut a Maciusiek śpi. No i za 1,5 godzinki scenariusz powtarza się od nowa. Jak idziemy na spacerek to śpi dłużej. Dzisiaj w nocy obudził się dopiero o 4.30 a poszedł spać o 22.
NIECH ŻYJE TRACY HOGG!!!!!!!
NIECH ŻYJE TRACY HOGG!!!!!!!
Klaudia
Lipcóweczka 2005
A co do karmienia na zewnątrz, to ja jestem w szoku. Mój wstyd przepadł w nieznane Mogę karmić wszędzie, wydaje mi się to takie naturalne, że aż mi głupio, bo już wszyscy znajomi chyba widzieli mój biust Bezwstydna ze mnie bestia, no ale cóż
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Klaudia, otuchę lejesz w nasze serca. Mam nadzieje że mój synek - jako że imiennik Twojego - też stanie się aniołkiem. Może powinnam Go ochrzcić w tym celu?
Klaudia
Lipcóweczka 2005
A ja zła jestem, bo próbowałam właśnie włączyć pranie i wywaliło mi korki w całym mieszkaniu i to tak, że musiałam aż iść na klatce schodowej włączyć bezpiecznik. I tak dwa razy. Chyba się załamię jak nam się pralka zepsuje
A na dodatek od dzisiaj do piątku nie ma u nas ciepłej wody, bo kurde MPEC przygotowuje się do sezonu grzewczego, 4 dni im to zajmie. Katastrofa!!!
A na dodatek od dzisiaj do piątku nie ma u nas ciepłej wody, bo kurde MPEC przygotowuje się do sezonu grzewczego, 4 dni im to zajmie. Katastrofa!!!
Klaudia
Lipcóweczka 2005
A wracając do tematu napletka, to mi dwóch pediatrów i położna kazali odciągać. Dziwne to, bo wszędzie w książkach i gazetach pisze, żeby nie odciągać. No ale odciągam. Moja siostra odciągała swoim synkom i jest ok, więc też odciagam.
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Klaudia czytałam wypowiedż znanego pediatry dr Albrechta o odciąganiu napletka i on powiedział żeby nie odciągać bo to może spowodować poważny uraz lub stan zapalny
reklama