reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
witam z samego rana

Karola wyprawilam do pracy :laugh: ,Milenka spi a ja.......sprzatam ;D
jest to jedyny moment kiedy wiem ze cos zrobie,i jakby ktos wpadl to nie bedzie w szoku w jakim syfie zyjemy ;D
wczoraj mama do mnie przyszla stekac ze ze sie jeszcze do podlogi nikt w kuchni nie przykleil to cud ::) ona jest pedantka i przez nia mam wszczepione ze nienawidze sprzatac :p i mnie nie razi nie zrobiona podloga,ale mama nie rozumie

Elwisku,juz kiedys jakas ksiazke mialam w formie elektronicznej i....wywalilam z kompa bo nie cierpie tak czytac
pozatym lubie ksiazki i je 'kolekcjonuje'w naszej domowej biblioteczce
ale wielkie dzieki za checi!!!!! ;)

no a ja ide podlogi pozamiatac

ja tez ranek rozpoczne od mycia podlog - zaraz po sniadanku oczywiscie. zobaczymy czy jas w ciagu dnia chociaz troszke mniej marudny bedzie - bo jak na razie to tylko placze i spac nie chce :(, ale dajemy rade ;D

Dzieciatka mamy przepiekne!!!!! - mozna by ogladac nasza galeryjke i sie caly czas zachwycac ;D

Zawsze mi sie wydawalo ze takie malenstwa sa do siebie generalnie podobne, ale teraz widze ze kazde jest inne i na swoj sposob przesliczne ;D

Dzień dobry wszystkim.
Właśnie jem śniadanko korzystając z tego , że bączek zasnął. Może nawet uda zrobić się obiadek ::)

Czytałam wątek o duchach. szok. dobrze że teraz a nie po nocy bo bała bym się iść spać. Ale ja i tak wierzą, że dzieciaczki widzą nie duchy tylko Aniołki :laugh: :angel: :angel:

dzień doberek babeczki :)padam na twarz...Martunia na początku spała i jadła i tak non top,a teraz ...oj....teraz dopiero odczówam ,że mam maleństwo w domku ::)
Mąż już drugi dzień w pracy...coprawda na nocki,ale wiadomo,że w dzień musi odespać,a więc ja sama z Martunią jestem ,tata juz nie pomoże w nocy a mama musi oczy trzymać na zapałki.Dzis powinna przyjść znowu siostra-położna do nas<raz w tygodniu przychodzi ,przez 6 tygodni>i musze pogadać z nią o mleczku....bo jakoś mam dziwnie wrażenie ,że coraz mniej mam mleczka...mała bardzo dużo pije herbatek,a mleczka non stop by chciała i szaleje jak po 10 min.ssania mleczka po kropelcekapie :(Nie wiem czemu tak jest...z synkiem musiałamprzerwać karmienie,ale to inna sprawa.Teraz wolałabym karmić piersią gdzieś 6 miesiący najmniej...zastanawia mnie czemu na początku miałam sporo mleka,a teraz nic...to znaczy teraz tez mam ale mniej....wtedy małą dużo spała,a teraz mniej więcej co 2,lub 3 godzinki sie budzi i ssie cycochy,myśłąlam ,że im częściej ssie tym więcej mleczka będe miała ale tak nie jest i zaczynam się bać ,że mi zabraknie mleka wkońcu :(

Frida - kiedy zaczniesz znow jezdzic konno? Pytam bo marze o nauce jazdy konnej i znalazlam juz sobie kurs niedaleko od 1 pazdziernika i zastanawiam sie czy juz bede mogla jezdzic? W sumie to juz bedzie 2,5 msc od porodu - to w sumie kawal czasu ;D

gdzie wkleic zdjecia z porodowki???
pare postaram sie sama wkleic,nie wiem czy mi sie uda,ale jakby udalo to gdzie???

reklama
Aniu nie wiem kiedy bo jak na razie to nie mam czasu. Przeprowadzam się za dwa tygodnie na wieś i tam w pobliżu jest kilka stadnin więc może mi się uda wygospodarować kilka chwil dla siebie. Strasznie mi tego brakuje bo przed ciążą jeździłam 3 godziny tygodniowo.

Nie wiem czy teraz nie będę musiała uczyć się na nowo bo jednak wychodzi się z wprawy no i mięśnie już trochę mi sflaczały.

Pamiętam jak zaczynałam to po pierwszej jeździe galopem nogi mi się tak trzęsły że nie mogłam ustać. ;D a później galop to najprzyjemniejsza jazda.

Moja mysia dzisiaj trochę marudna i nie mogła usnąć.

Do góry