reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Tusiu wygladasz przeslicznie,ladnie ci w tym kolorku
ja jutro farbuje wiec wkleje swoje zdjecie,no chyba ze znajde jakies fajne z dzisiaj lub wczoraj

Asiolku twoja Majka to zdaje mi sie ze do ciebie podobna jak dwie krople wody  :)
sliczny pyzolek
twoja Majeczka urodzila sie w ten sam dzien jak moja Mili a na zdjeciach juz sie smieje
moja zadko kiedy sie usmiechnie
jak juz to przez sen i to co chwilke :laugh:

Lilka kiedyś pytałaś o diete i odchudzanie... wiec karmienie piersią ... wyklucza możliwosc odchudzania poniewaz spalajaca sie tkanka tłuszczowa uwalnia toksyny, które przenikają do mleka ... i niestety dostają sie do Dziecka... :-( bezpieczna ilosc kg to 2-3 na miesiac....
A Maja tylko czasami sie uśmiecha i czasami uda sie coś złapać :-) aparatem ;-)

ja sie zastanawiam kiedy kończy sie połóg... to znaczy kiedy kończy sie wydobywać wydzielina... ? Bo ja już bym swojego meza zdrowo ten tego ;-)

A można pisać na Waszym wątku lipcówki po porodzie ?

Bo ja chciałam napisać, że Tusia wygląda piękniej niz przed porodem i jakoś tak bardziej kobieco :)
mam nadzieję, że mnie też to spotka ::)

Asiolku, no u mnie to sie wlasnie skonczylo. Mam na mysli odchody poporodowe. Czyli trwalo to 5 tyg. mialam nadzieje, ze krocej bedzie no ale wplywu na to sie raczej nie ma ::)
Melanie no pewnie, ze sie wolno udzielac ;D
"Ide" ogladnac Tusie ;)

reklama
LILKA NIE ZAMAWIAJ KSIĄŻKI!!!!!!
JA MOGĘ CI (KTO CHCE TO WYŚLĘ) PRZESŁAĆ W WERSJI ELEKTRONICZNEJ ( plik pdf), MOŻESZ SOBIE NA KOMPIE ZAPISAĆ ALBO WYDRUKOWAĆ, co prawda dosyć dużo stron jest ale można.
NIC NIE BĘDZIE KOSZTOWAĆ!!!!

elwira

mój mail elwis_m@wp.pl

Do góry