reklama
Lilka
Fanka BB :)
Tusiu wygladasz przeslicznie,ladnie ci w tym kolorku
ja jutro farbuje wiec wkleje swoje zdjecie,no chyba ze znajde jakies fajne z dzisiaj lub wczoraj
Asiolku twoja Majka to zdaje mi sie ze do ciebie podobna jak dwie krople wody
sliczny pyzolek
twoja Majeczka urodzila sie w ten sam dzien jak moja Mili a na zdjeciach juz sie smieje
moja zadko kiedy sie usmiechnie
jak juz to przez sen i to co chwilke :laugh:
ja jutro farbuje wiec wkleje swoje zdjecie,no chyba ze znajde jakies fajne z dzisiaj lub wczoraj
Asiolku twoja Majka to zdaje mi sie ze do ciebie podobna jak dwie krople wody
sliczny pyzolek
twoja Majeczka urodzila sie w ten sam dzien jak moja Mili a na zdjeciach juz sie smieje
moja zadko kiedy sie usmiechnie
jak juz to przez sen i to co chwilke :laugh:
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Lilka kiedyś pytałaś o diete i odchudzanie... wiec karmienie piersią ... wyklucza możliwosc odchudzania poniewaz spalajaca sie tkanka tłuszczowa uwalnia toksyny, które przenikają do mleka ... i niestety dostają sie do Dziecka... :-( bezpieczna ilosc kg to 2-3 na miesiac....
A Maja tylko czasami sie uśmiecha i czasami uda sie coś złapać :-) aparatem ;-)
ja sie zastanawiam kiedy kończy sie połóg... to znaczy kiedy kończy sie wydobywać wydzielina... ? Bo ja już bym swojego meza zdrowo ten tego ;-)
A Maja tylko czasami sie uśmiecha i czasami uda sie coś złapać :-) aparatem ;-)
ja sie zastanawiam kiedy kończy sie połóg... to znaczy kiedy kończy sie wydobywać wydzielina... ? Bo ja już bym swojego meza zdrowo ten tego ;-)
M
Melanie
Gość
A można pisać na Waszym wątku lipcówki po porodzie ?
Bo ja chciałam napisać, że Tusia wygląda piękniej niz przed porodem i jakoś tak bardziej kobieco
mam nadzieję, że mnie też to spotka :
Bo ja chciałam napisać, że Tusia wygląda piękniej niz przed porodem i jakoś tak bardziej kobieco
mam nadzieję, że mnie też to spotka :
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Asiolku, no u mnie to sie wlasnie skonczylo. Mam na mysli odchody poporodowe. Czyli trwalo to 5 tyg. mialam nadzieje, ze krocej bedzie no ale wplywu na to sie raczej nie ma :
Melanie no pewnie, ze sie wolno udzielac ;D
"Ide" ogladnac Tusie
Melanie no pewnie, ze sie wolno udzielac ;D
"Ide" ogladnac Tusie
M
Melanie
Gość
no to lece tam pomazać ;D
reklama
LILKA NIE ZAMAWIAJ KSIĄŻKI!!!!!!
JA MOGĘ CI (KTO CHCE TO WYŚLĘ) PRZESŁAĆ W WERSJI ELEKTRONICZNEJ ( plik pdf), MOŻESZ SOBIE NA KOMPIE ZAPISAĆ ALBO WYDRUKOWAĆ, co prawda dosyć dużo stron jest ale można.
NIC NIE BĘDZIE KOSZTOWAĆ!!!!
elwira
mój mail elwis_m@wp.pl
JA MOGĘ CI (KTO CHCE TO WYŚLĘ) PRZESŁAĆ W WERSJI ELEKTRONICZNEJ ( plik pdf), MOŻESZ SOBIE NA KOMPIE ZAPISAĆ ALBO WYDRUKOWAĆ, co prawda dosyć dużo stron jest ale można.
NIC NIE BĘDZIE KOSZTOWAĆ!!!!
elwira
mój mail elwis_m@wp.pl