reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
my teraz nigdzie nie wyjezdzamy ale myslimy z mezem o pazdzierniku, moze pojedziemy do wisly, malutka juz bedzie miala trzy miesiace skonczone to moze bedzie latwiej gdzies sie z nia wybrac, zobaczymy ;)

Ale sie rozpisalescie - a ja tylko na spacerku bylam ;D

U mnie tez czasem rozne nastroje w zwiazku ze zmeczeniem - wstawaniem nocnym, plakaniem malenstwa w ciagu dnia. dla mnie najgorsza jest ta bezsilnosc kiedy nie wiem jak pomoc jasiowi. Ale juz nasze pociechy coraz starsze sa i beda pojawiac sie inne problemy, ale moze juz z placzem bobaskow nie bedziemy miec problemow... ;D

Dziewczyny dacie sobie rade z tym karmieniem butla i wlasnym samopoczuciem - najwazniejsze sa nasze dzieci. Jezeli sa zdrowasze od takiej a nie innej formy karmienia to trzeba ja stosowac!

Kurcze, a mój mały znów ma chore oczka, zaczynaja już łzawić i ropieć.
Dobrze, że mam jeszcze krople i maść. Ciekawe dlaczego tak sie nawróciło?
Markotny jest przez to i cały czas pcha łapki do oczek :-[.

reklama
Do góry