reklama
kaśka k
Fanka BB :)
Martynka je ładnie co 2,5 do 3 godzin maksymalnie budzi sie po 5 i wypija 90 ml
jak chce coś zjeść miedzy mleczkiem to podaję jej herbatkę na lepsze trawienie i jest ok
wcześniej piła częściej i ciągle były problemy z brzusiem ulewaniem i kolkami teraz jest zdecydowanie lepiej
jak chce coś zjeść miedzy mleczkiem to podaję jej herbatkę na lepsze trawienie i jest ok
wcześniej piła częściej i ciągle były problemy z brzusiem ulewaniem i kolkami teraz jest zdecydowanie lepiej
M
Melanie
Gość
;D ;D ;D ;DNiaNia pisze:Melani podam ze śmiechu, jestes niemozliwa.
Tusia to jaby Majce nie spodobał się charakter synka NiaNi, to daj znać ;D
Mi też się podoba na zięcia ;D
Lilka
Fanka BB :)
hej hej to ja pierwsza dzxisiaj o tej godzinie???
powolutku Milenka sie uczy i pic mleczko nie od mamusi i spac w swoim nowo nabytym lozeczku ;D
dzisiaj kolo 7 jak sie obudzila dostala mleczko z butelki i pila tak dlugo az zasnela,czyli jakies 25ml
a teraz po wizycie poloznej poszla spac w swoim lozeczku :laugh: super
glaskalam ja po glowce,zostawilam wlanczone RMF i spi!!
plesniawki jej zeszly,huraaa!! ale pupcia nadal czerwona choc o nia dbam :
a teraz lece sprzatac
powolutku Milenka sie uczy i pic mleczko nie od mamusi i spac w swoim nowo nabytym lozeczku ;D
dzisiaj kolo 7 jak sie obudzila dostala mleczko z butelki i pila tak dlugo az zasnela,czyli jakies 25ml
a teraz po wizycie poloznej poszla spac w swoim lozeczku :laugh: super
glaskalam ja po glowce,zostawilam wlanczone RMF i spi!!
plesniawki jej zeszly,huraaa!! ale pupcia nadal czerwona choc o nia dbam :
a teraz lece sprzatac
gaga
uzależniona
witam lipcóweczki
mam wielką prośbę, macie może napisany wniosek o przydzielenie urlopu macierzyńskiego skłądany do zakłądu pracy ??? jak tam to proszę prześlijcie mi jak to ma wyglądac bo coś nie mogę tego stworzyć ;D
agachem@o2.pl a tak przy okazji to ja dalej 2w1, 8 dni po terminie
mam wielką prośbę, macie może napisany wniosek o przydzielenie urlopu macierzyńskiego skłądany do zakłądu pracy ??? jak tam to proszę prześlijcie mi jak to ma wyglądac bo coś nie mogę tego stworzyć ;D
agachem@o2.pl a tak przy okazji to ja dalej 2w1, 8 dni po terminie
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Hej Gaga - nie łam się, tak czy siak jestes coraz bliżej!!! trzymam kciuki i śle buziaki :-* No i czekam na info o maleństwie
Wiki - jak juz wczesniej pisalam, gamoniowata jestem, hi hi. Jakos pomyslalam ze chodzi Ci o ksiązke Tracy a nie o duchowe opowieści Ale rzeczywiscie historyjki robią wrażenie, nawet jak sie je czyta w poludnie, hi hi
Wiki - jak juz wczesniej pisalam, gamoniowata jestem, hi hi. Jakos pomyslalam ze chodzi Ci o ksiązke Tracy a nie o duchowe opowieści Ale rzeczywiscie historyjki robią wrażenie, nawet jak sie je czyta w poludnie, hi hi
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Bylismy wczoraj na szczepieniu. Maciusiek tak płakał biedny, ze sie az zapowietrzyl. Ale na szczescie juz po bolu.
Bylam na wizycie kontrolnej u gina, wszystko dobrze
Gazelaczku, zla wiadomosc. Powiedziaa, ze do 3 miesiecy po porodzie jest zakaz robienia brzuszków, bo moga włókna popekac i porobic sie krwiaki. Tak, ze nie szalej z tymi cwiczeniami!!!
Aha no i zakaz zachodzenia w ciaze przynajmniej przez rok
Bylam na wizycie kontrolnej u gina, wszystko dobrze
Gazelaczku, zla wiadomosc. Powiedziaa, ze do 3 miesiecy po porodzie jest zakaz robienia brzuszków, bo moga włókna popekac i porobic sie krwiaki. Tak, ze nie szalej z tymi cwiczeniami!!!
Aha no i zakaz zachodzenia w ciaze przynajmniej przez rok
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Oj Klaudia, to niedobrze... ja juz cwicze... ale staram sie nie przeciążać, poza tym robie glownie to, co polecaja na szpitalnej stronie internetowej, wiec chyba bezpieczne rzeczy, prawda? To jak Ty wrocisz do swoich zajęć? Myslisz o przesunieciu terminu powrotu na cwiczenia?
reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Gazlaczku i mauski ktorych dzieci preza sie i oddaja gazy nad ranem z kupka ostatecznie. Powiedzcie jak sobie z tym radzicie?? Czy to juz tak dzieciaczkom zostanie??? No przez 3 godziny od 5 rano meczymy sie. Najlepsze jest to, ze Alus to wszystko na spiaco robi, niestety w lozeczku sie wybudza a z nami w lozku dostaje cyca i podjada i przysypia na przemian z prezeniami i stekaniem.