reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Jakos dziwnie wyliczaja te suwaczki. Kasiu teraz to juz wogole odmlodnilo twoja Martynke.
Ide zobaczyc Elwiska w staniczku.

reklama
dzień doberek kobiki :)Oj ja chyb adziś pierwsza zajrzałam....jak dziwnie ;) Własnie nakarmiłam malutką a tata ja usypia więctroszke czasu mam dla siebie :)
Tata przecioł podczas porodu pępowine i teraz córa lgnie do niego ;)musze przyznać babeczki,że jestem bardzo dumna ze s wojego męża.Poród coprawda nie trwał za długo,ale mąż dzielnie przechodził zemna wszystkie fazy...trzymał za łapke i głaskał,mówił i to bardzo pomagało :)Pomimo tego,że kilka osób odradzało nam poród rodzinny to na dzień dzisiejszy nie żałujemy.Tata po tym porodzie jest bardzo przywiązany do małej,pomaga praktycznie we wszystkim,a w ciąży nie zapowiadało się na to ::)wkażdym razie każdemu będe polecać rodzinne porody ;D

Dzien dobry
Wedlug moich skrzetnie prowadzonych notatek moja córcia powinna teraz krzyczec a potem jesc i spac, a ona sobie zasnela o 8 i spi nadal czyli wszystko mi poprzestawiala :D i ciekawe po co mi te notatki??
Jak bedzie pora spania czyli moj czas na zrobienie obiadu to ona pewnie bedzie rzadzic i nici z obiadku hihihi
Ale musze sie pochwalic ze wczoraj pierwszy raz u pani doktor nie plakala i dala sie ladnie osluchac i zbadac i jest zdrowa i przybrala 200 gram w tydzien ale niestety dostaje dwa razy dziennie butle bo mama ma malo mleczka :-[
Kasiu ja tez myslalam dawac co drugie karmienie ale jak karmie piersia to moze jej to podam poprostu przed karmieniem?
bo do butli to wiem i tez tak zrobie ale jak piers to problem

reklama
Elfiko czy oprócz tego sab simplexu dajesz jeszcze coś na te wstrętne kolki bo ja wstrzymałam się od podawanej wczesniej wody koperkowej i esputiconu ale narazie mała meczy się tak samo chociaż w nocy była spokojniejsza ale rano znowu się zaczęło, chociaż wiem że nic odrazu nie pomaga jeju już nie wiem co robić

Do góry