reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Fakt, nie ma Fridy, Sylwii tez dawno nie widzialam... Wykruszylo sie troche dziewczyn, mam nadzieje ze za jakis czas ich kruszynki dadza im wrocic do nas na plotki.

reklama
Frida jest u rodzicow.
Ja tu zagladam najczesciej jak karmie i pisze jedna reka, lub jak trzymam mala na rekach. Gazelaczku poprosilabym ciebie bys i za mnie te rowerki zrobila, ale wtedy to juz i ciebie nie bedzie widac na forum ;)

witam Panie:)
widzez e ploteczki w pelnii hihihihih, az milo poczytac!!!
ja wlasnie wczoraj zmiescilam sie w swoje porteczki przedciazowe, az milo bylo popatrzec!!
co do ciwczen to tez planuje ale na razie nie mam sily, ani czasu!!ale postaram sie jak Mlauch troche bedzie bardziej "ulozony"...

dzis jakas jestem strasznie nie w sosie, zmykam myc maluch i spac, bo strasznie marudny sie robi jak przychodzi jego pora!!!
caluje wszystkie mamusie i dzidzusie, gratuluje dlugich stazoiw malzenskich hihihi:)

Gazelaczku widzę że już sobie poradziłaś z tym sab simplexem ;)
jeśli chodzi o dawkowanie to co 4 godzinki podaje się 15 kropli ja od dzisiaj zaczęłam go małej podawać narazie nie widać efektów ale to pierwszy dzień i podaję go małej co drugie karmienie bo nie chcę przesadzić zobaczymy co dalej

co do ćwiczeń to straszny śmierdzący leniuch jestem ;D i siedzę z wywalonym brzuchem przed monitorem ale zaraz spawdzę tą stronkę i od jutra biorę się za to bo aż wstyd i ile można siedzieć na bezdechu przy gościach

witam
ja polecam staniki z www.szafamamy.pl
ja kupiłam mama new (czarny) i mama new k
i są super, doskonale trzymają i nawet trafiłam z rozmiarem.
Nawet fotki sobie zrobiłam (troszkę nieostre wyszły) i gdzieś w majówkach wstawionę są nawet. Już mam: w głównym wątku na stronie 203.
elwira

hm... dziewczyny, to moze zapisujcie sie za kogo mam robic brzuszki. No co prawda ja nie bede siedziala na forum, ale Wy bedziecie mialy wiecej czasu ;) :laugh: Jeszcze moze niech Klaudia mi pomoze, bo skoro masz wrocic do formy do października, to trzeba popracowac, hi hi

Ja w ogole proponuje podzial pracy - kto ma wiecej mleka niech pokarmi, moze ktos lubi sprzatac? Ja od razu mowie ze nie lubie i nie umiem gotowac, wiec sie zamienie chetnie na takie obowiązki. W zamian moge nawet na ten biust poćwiczyc ;D

Ech... ide spac bo mi klepki powoli sie w glowie przestawiają :p

czesc
ja ten sab samplex tez mam ale w zawiesinie i tam pisze ze 0.6ml do butli a jak karmie piersia to mam to malej dac przed jedzeniem??
Tylko niemiecka instrukcja dolaczona a ja jestem zielona ::)
moze ktoras wie jak to dawac???

reklama
ja jeszcze moge konsumowac za kogos
ostatnio mam nieziemski apetyt i czuje sie nieszczesliwa na diecie karmiącej mamy... no a skoro mam robic za Was te brzuchy, to musze miec energie, co nie? ;)

dzis niuniek chyba nie mial kolki - takie szczescie, ze az zajrzalam na forum zeby sie pochwalic ;D Tak wiec spokojnie polecam te krople sab samplex - wystarczy je kupic, nawet nie trzeba aplikowac i dzialają ;) :p

Do góry