Jasio tez sie czasem zakrztusi przy jedzeniu, ale ulewania noskiem jeszcze nie przerabialismy. Co do krztuszenia sie - to ja mam wrazenie ze mam duzo pokarmu a on jest lapczywy i dlatego czasem mu sie zdaza pokaszlec przy jedzonku.
reklama
dzieki dziewczyny za info, to przynajmniej wiem ze to normalne i nie polece z tym do lekarza ... a jakich wkladek uzywacie bo ja mam aventu takie do prania (wczesniej uzwyalam jednorazowych) no i przeciekaja po dwoch godzinach juz mam mokra bluzke...
Lilka
Fanka BB :)
Sylwia te krosteczki sa calkiem normalne.Nie wiem czy polozna ci mowila ale nawet jesli wyjdzie jej wysypka to to calkiem normalne,moze sie utrzymywac przez pare dni.Tagze spokojnie
a ja sie ubralam,umalowalam i nie sprzatam bo chce cos odpoczac.Malutka ostatnimi dniami nie daje mi wogole czasu dla siebie.
a dzisiaj ma 3 tyg.czyli polowa pologu za nami
nie wiem jak u was ale ja strasznie tesknilam w pierwszych 2tyg.za przytulankami z poloweczka
normalnie zawsze tak sie tulilismy a teraz to na zmiane tulimy ale Milke :laugh: hihi
a ja sie ubralam,umalowalam i nie sprzatam bo chce cos odpoczac.Malutka ostatnimi dniami nie daje mi wogole czasu dla siebie.
a dzisiaj ma 3 tyg.czyli polowa pologu za nami
nie wiem jak u was ale ja strasznie tesknilam w pierwszych 2tyg.za przytulankami z poloweczka
normalnie zawsze tak sie tulilismy a teraz to na zmiane tulimy ale Milke :laugh: hihi
elfiko
lipcowe mamy ´05
Kasiu ja juz nie podaje esputiconu bo jest do niczego,dzisiaj pierwszy raz dalam malej ten sab simplex i zobaczymy, oprocz tego ja karmie ja piersia w nocy i w ciagu dnia, bo podaje butle z mieszanka tylko raz rano i raz na noc i dlatego popijam sobie przez caly dzien koperek wloski- ta herbatke z hippa.
samej herbatki malej nie daje bo miala silniejsze wzdecia i zrezygnowalam, a dopajam ja tylko herbatka na lepsze trawienie tez z hippa i ona tam ma w skladzie troszke koperku
samej herbatki malej nie daje bo miala silniejsze wzdecia i zrezygnowalam, a dopajam ja tylko herbatka na lepsze trawienie tez z hippa i ona tam ma w skladzie troszke koperku
Dziewczyny Jak jedzą wasze maluszki z butli, bo mój to tak co2-3godziny je około 50-60 gram i za nic nie chce zjeść więcej, a ma już dwa tygodnie. Na dobe wychodzi około 8-9 karmień. Czy to prawidłowo??
A ja już protestuje z tym połogiem Mam dosyć!
A ja już protestuje z tym połogiem Mam dosyć!
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Tusiu mojej kuzynki synek tez sie urodzil z takim krwiaczkiem ale bardziej podobnym do tego ktory ma synek od Klaudii i zeszlo mu to ale dopiero jak skonczyl 15 miesiecy, troszke mu bladlo bladlo i w koncu zniknelo wiec to musi potrwac, a w okresie noworodkowym tj przez pierwsze 6 tygodni to jeszcze sie moze wiele takich zmian dodatkowych pokazac a znikac beda potem, wiec sie dziewczyny nie martwcie, ja mam ciotke dermatologa i ona tak nam tlumaczyla