reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Lilka, mi wczoraj pani doktor nic nie mowila, ale ja nie pytalam o plec bo na razie nie chce wiedziec... ciekawe jak dlugo wytrzymam...

reklama
Mam przyjsc 10 lutego,kosztuje bagatella 50zl :shock: i to jeszcze nie wiadomo czy mi powiedza bo pytali sie czy jestem szczupla a ja nie jestem..... :oops: no i jak dziecko sie odwroci jakos + moje faldy tluszczu to sie okaze ze nic mi nie powiedza..... :roll: wiec moze sobie odpuszcze????

ja to gdybyśmy się zdecydowali na aparat cyfrowy to chyba się do naszej Mani uśmiechne :-) w Stanach są podobno dużo tańsze :-)

Asiolku, moi rodzice to mowia ze maks 1000 zeta, wiec szukam jakiegos Canona na allegro, moze uda sie zlapac cos okazyjnie...[/list]

moj Mężul choruje na aparat cyfrowy ale ten, który mu sie podoba kosztuje 6000 zł kiedyś chcioałam mu go kupić na raty :-) w prezencie..... ale jak zwykle wypadły nam wazniejsze wydatki ... zaraz jade do Mamy na placki ziemniaczane :-)

My kupujemy Canona PowerShota A95 po bardzo przystepnej cenie-ale nie w sklepie :) Na Allegro chyba tez niektore aparaty sa po durzo lepszych cenach niz w sklepach.

reklama
Chociaz wedlug mnie to Canon A75tez super zdjecia robi a kosztuje teraz pewnie kolo 700.Rodzinka ma i sa super foty

Do góry