reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Dziewczyny co do tego kanalika łzowego to spróbujcie masażu przetykanie kanalika u takiego maleństwa to nic przyjemnego a u mnie masaż się sprawdził i nie musieliśmy przetykać
Dodam jeszcze że takie ropienie oczka się często powtarzało no i ja wtedy przemywałam wodą przegotowaną i masowałam kilka razy dziennie
Dodam jeszcze że takie ropienie oczka się często powtarzało no i ja wtedy przemywałam wodą przegotowaną i masowałam kilka razy dziennie
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Aha w majówkach albo w czerwcówkach ten temat był już przerabiany to możecie przeczytać lub się dopytać
Joaska
Lipcowe mamy '05
witam w sloneczne u nas popoludnie....
wlasnie pozegnalismy ciocie i cala reszte gosci i mamy troche spokoju....Maluch troche spi, zaraz sie budzi...nia da mamusi chwili spokoju....zauwazylam, ze moje dziecko coraz bardziej staje sie absorbujace...trzeba caly czas zwracac na niego uwage, bo inaczej strasznie sie zlosci!!
mam nadzieje, ze oczka dzieciatek sie zagoja!!!!
zmykam powoli, postaram sie maleo troche w lozeczku polozyc, moze dluzej pospi!!
buziaki dla wszystkich
wlasnie pozegnalismy ciocie i cala reszte gosci i mamy troche spokoju....Maluch troche spi, zaraz sie budzi...nia da mamusi chwili spokoju....zauwazylam, ze moje dziecko coraz bardziej staje sie absorbujace...trzeba caly czas zwracac na niego uwage, bo inaczej strasznie sie zlosci!!
mam nadzieje, ze oczka dzieciatek sie zagoja!!!!
zmykam powoli, postaram sie maleo troche w lozeczku polozyc, moze dluzej pospi!!
buziaki dla wszystkich
kaśka k
Fanka BB :)
a mnie oczy opadają od czytania zaklinaczki ale teraz chyba jestem troszkę mądrzejsza zobaczymy czy dzidzi się spodobają nowości hihiih
Agatonik jak nazywa się ta maść którą smaruje się przed szczepieniem?
Agatonik jak nazywa się ta maść którą smaruje się przed szczepieniem?
kaśka k
Tusia jedna szczepionka skojarzona zabezpiecza przed pięcioma chorobami: błonnicą,tężcem,krztuścem,poliomyelitis i chorobami wywoływanymi przez bakterię hib
i kurcze nic mi pediatra nie mówił że je trzeba powtarzać czy dawać jakieś kolejne dawki ma być jedno ukłucie i na tym miał byc koniec :
i kurcze nic mi pediatra nie mówił że je trzeba powtarzać czy dawać jakieś kolejne dawki ma być jedno ukłucie i na tym miał byc koniec :
kaśka k
co do chłeptania mleczka to Martynka się rozbujała je rzadziej ale za to solidniej i to po 90 ml a jak spróbuję jej dać mniej to odrazu się domaga a co tam niech sobie je :laugh:
tylko doszłam do wniosku że w ciagu dnia trzymamy się we dwie ładnie oparcowanego schematu gzdzie nawet i ja sobie pośpię ale jak tylko nadchodzi wieczór mój mąż wraca z pracy to nagle coś wszystko idzie w dup...
on zaczyna mi ją dokarmiać i ciągle kołysze choć ona wcale sie tego nie domaga no i potem nocki zarwane bo chyba sama jest zmęczona tym chaosem
muszę dzisiaj pogonić tego drania bo on śpi a ja staję na głowie żeby uspokoić małą
tylko doszłam do wniosku że w ciagu dnia trzymamy się we dwie ładnie oparcowanego schematu gzdzie nawet i ja sobie pośpię ale jak tylko nadchodzi wieczór mój mąż wraca z pracy to nagle coś wszystko idzie w dup...
on zaczyna mi ją dokarmiać i ciągle kołysze choć ona wcale sie tego nie domaga no i potem nocki zarwane bo chyba sama jest zmęczona tym chaosem
muszę dzisiaj pogonić tego drania bo on śpi a ja staję na głowie żeby uspokoić małą
tusia25
Kasia u mnie bylo to samo - to babcia jedna usypiala i bujala na rekach, druga tez,lub w wozku tatus usypial na rekach, mama przy cycu lub w naszym lozku i ten chaos powodowal, ze wieczorem mala juz miala kompletnie dosc i nie mozna bylo ja uspokoic, a budzila sie w nocy co dwie godziny, teraz co 4-5 i przede wszystkim juz tak nie marudzi i wie gdzie jest jej spanko, ktore chyba pokochala. Widac, ze tam czuje sie bezpieczna moja kluska i nie ma problemu w nim zasnac. Jest git. Powodzenia Kasiu.
reklama
kaśka k
dzięki Tusia to dzięki tej książce zrozumiałam jak ważne jest dla dzidzi to co się z nią dzieje i wogóle całe otoczenie i trwały schemat postępowania
dobrze że to przeczytałam i biorę się dzisiaj za wdrażanie w nasze życie zobaczymy w dzień już widać efekty jeszcze tylko męża muszę przegonić bo jak znikam na chwilkę do łazienki on już ją dokarmia bo popłakiwała troszkę oszaleć z nim można
dzisiaj mu nie popuszczę dla dobra nas wszystkich
dobrze że to przeczytałam i biorę się dzisiaj za wdrażanie w nasze życie zobaczymy w dzień już widać efekty jeszcze tylko męża muszę przegonić bo jak znikam na chwilkę do łazienki on już ją dokarmia bo popłakiwała troszkę oszaleć z nim można
dzisiaj mu nie popuszczę dla dobra nas wszystkich