reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

witam po przerwie

to co ja wczoraj przezylam nie zycze najgorszemu wrogowi...
dopadlo mnie mega zatwardzenie + pekla mi zyla w odbycie,hemoroid.........
wczoraj to mama i Karol skakali nade mna aby mi ulzyc a ja lezalam na lozku i poprostu wylam z bolu :(
w koncu zrezygnowana mama postanowila zadzwonic do naszej pielegniarki srodowiskowej,ktora jest nasza sasiadka,i ta poradzila czopki glicerynowe i abym zjadla jablko

jak Karol wrocil z apteki to jak wsadzilam tego czopka to sie jazda rozpoczela.........hemoroid tak piekl,klul,bolal,ze wgryzlam sie w poduszke i ryczalam jak opetana i wylam z bolu bo myslalam ze odjade
to bylo straszne :mad: :( w zyciu czegos takiego nie przezylam........i nie chce!!!! wlos mi sie jezy jak sobie wspomne
a dzis rano w kibelku jako tako dalam rade.....ufff jak dobrze ze juz sie horror skonczyl
wczoraj caly dzien do d...

poczytam zaleglosci

reklama
Lilka jak ja Ci serdecznie wspolczuje! Jejku to musiało być okropne!!!!

Co do pepuszkow to my smarujemy mascia z antybiotykiem nazywa sie baktroban czy cos takiego... bo coś tams ie zaczeło dziać .... a tego trzeba pilnowac ... nawet wymaz był robiony czy niema tam bakterii... ale na szczescie nic tam nie ma tylko kiepsko sie goi...

czesc dziewczynki:)
kozystam z okazji ze Maluszek spi po cycoleniu i troche zasiadlam przy kompiku!!
u nas nocka spokojna, maly spal do 2 pozniej zjadl i do 7 bylo spokojnie, teraz troszke nazekal ale chyba byl glodny!!!

Lilka- wspolczuje Ci z powodu Twojego problemu, ja tez mam klopoty z zaparciami....polecam suszone sliwki, jabluszko naczczo i wode z miodem tez naczczo( ale nie wiem czy karmisz i nie wiem czy mozna miod w ciazy)..

no i juz sie obudzil...wracam do szrej rzeczywoistosci..wysylam Malucha z tata na spacer a ja ogarniam domek bo dzis gosci mamy hihihi
caluski dla wszystkich

Joasko ja karmie piersia a miod z chlebem jem codziennie na sniadanko,bo ostatnio mam problemy typu ''w lodowce nie ma nic ciekawego do jedzenia'' :)
ogolnie mama podawala mi ful rumianku wczoraj bo tez jest na rozwolnienie,ale to byl parzony rumianek
jeszcze mam pic kefir lub jogurt naturalny na czczo

tak sie boje ze znow mi sie na kibelek zachce ze szok!! moj hemoroid jeszcze nie zagoil sie,dzis na noc rowniez dam mu popalic i zaloze sobie czopek z propolisu

wysprzatalam cale mieszkanko,no zrobilam prawie wszystko co chcialam,bo moja Mili spi od 11.30
normalnie dziwne to ale sie nudze jak juz wszystko porobie a ona nadal spi ;D

ooooo o wilku mowa slysze jak juz sie wybudza :D nakarmie,ubiore i idziemy na zakupy
wczoraj zostawilam ja przed sklepikiem to efekt koncowy byl taki ze musialam ja wziasc na rece :D zrobilysmy furore w sklepie hihihihi ;D
lece

Niuńka, co do pleśniawy, to nie chce cię straszyć, ale ja z nią walczę u Maćka do tej pory. Najpierw był Aphtin, potem Nystatyna, a teraz znowu Aphtin. Już ma malutko, tylko na policzkach, ale dalej trzeba ścierać, bo jak jeden dzień nie ścieram, to na nastepny ma dużo :(
Lilka bidulko nie zazdroszczę. Trzymaj się jakoś!!!

Aniu ja wczoraj tez sama swoja kapalam i wkoncu mi nie plakala a nawet chwilami sie usmiechala - slodziak jeden.

Przezylismy szczepienie, jednak wzielismy ta skojarzona za 101zl, potem jeszcze 2 razy po 130zl. To ile razy bedzie miala tych szczepien, ile mniej kloc niz po zwyklych? Dziewczyny powiedzcie mi.
Ale bidulka plakala i wstyd sie przyznac ja razem z nia (moze nawet gorzej od niej), caly tusz mi zszedl do rzes :p Jeszcze teraz jak pomysle o tych jej biednych klutych malych nozkach to mi sie lzy w oczach kreca :-[. Jakas nie taka jestem.
Dobra czytam dalej co tam nabazgralyscie.....

Alka Majka to wogole jest taka genialna, ciagle takie miny stroi, ze boki z niej tylko zrywac.
Lilus bidulko jakbys malo juz wycierpiala. Zycze ci z calego serca duzo zdrowka, by ci sie wszystko pogoilo i mogla sie cieszyc swoja dzidzia bez zadnych juz boli.

Moja Anula wczoraj nie przespala ani minuty ,a dzis niestety powtotka z rozrywki .Jedynie w nocy spi jak susel budzi sie tylko raz na jedzonko ,chociaz tyle dobrze

reklama
Do góry