reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Ja też śpiewam ile się da.
Maluch też słucha, choc jak dorosnie to będzie mówił pewnie abym zrobiła cos dla muzyki i przestała śpiewac :p

No i oczywiście pozycja na ramieniu najlepsza ze wszytskich!

reklama
Gazelaczku,nasza Mili tez lubi jak sie ja nosi na ramieniu
zadziera wtedy glowke i obserwuje wszystko z otwarta buzia
pociesznie wtedy wyglada

i wogole zauwazylam ze lubi wszelkie pozycje siedzace,obserwatorek z niej maly

Asiolku wczoraj tylko na chwilke weszlam i zerknelam na twoja stronke i powiem ze jest Super fajnie zrobiona!!!!!!!!!!!
extra miec takie babeczki,prawda??
poczulam sie tam swojsko ;)

Cześć dziewczyny. U nas dziś nocka spokojna, nawet się wyspałam.
Moja Julia też bardzo lubi patrzeć na światło. Nie musi to być żarówka. Bardzo lubi patrzeć w okno. Mieszkamy napoddaszu więc jak ją położę na nasze łóżko to robią jej się wielkie oczy i wygląga jak zahipnotyzowana. ;D

Gazelaczku, co do znieczulenia, to ja też miałam podpajęczynówkowe, potem leżałam na płaso 24 godziny i niestety nabawiłam się zespołu popunkcyjnego. Przez to leżałam w szpitalu 10 dni po porodzie, miałam potworny ból głowy gdy siedziałam lub stałam (jesszcze w życiu mnie tak głowa nie bolała).
Co do spacerków, to ja też wychodzę tylko jak ma mi kto wózek znieść. Do tej pory to było dwa, trzy razy w tygodniu, ale teraz moja siostra jest na urlopie więc wychodzimy codziennie.

witam,
jas cosik dzisiaj markotny - tez juz ma karuzele, jeszcze na nia nie reaguje, ale na kolysanke owszem - jak ja puszczam to sie wycisza na chwilke:)

mam pytanko, czy wasze dzieciaki jak śpią, to też czasem nimi tak potrząsa? Mój Maciek czasem w trakcie snu tak zamacha rękami i nogami, że aż sam się obudzi.

reklama
ja tez sie zastanawiam skad takie drgania w trakcie spanka
czesto malutek nie moze usnac bo rączki mu przeszkadzaja
ostatnio nawet przykrylam go calego kolderką i troche przytrzymalam raczki zeby sie po glowie tak nie bil :p Czasem to dziala a czasem nie
i w ogole nieraz Maciek wydaje sie taki niespokojny, kiedy indziej po jedzeniu od razu ma taki odlot, ze kladziemy go do lozeczka i na kilka godzin spokoj

Do góry