reklama
Lilka
Fanka BB :)
Gazelaczku,nasza Mili tez lubi jak sie ja nosi na ramieniu
zadziera wtedy glowke i obserwuje wszystko z otwarta buzia
pociesznie wtedy wyglada
i wogole zauwazylam ze lubi wszelkie pozycje siedzace,obserwatorek z niej maly
Asiolku wczoraj tylko na chwilke weszlam i zerknelam na twoja stronke i powiem ze jest Super fajnie zrobiona!!!!!!!!!!!
extra miec takie babeczki,prawda??
poczulam sie tam swojsko
zadziera wtedy glowke i obserwuje wszystko z otwarta buzia
pociesznie wtedy wyglada
i wogole zauwazylam ze lubi wszelkie pozycje siedzace,obserwatorek z niej maly
Asiolku wczoraj tylko na chwilke weszlam i zerknelam na twoja stronke i powiem ze jest Super fajnie zrobiona!!!!!!!!!!!
extra miec takie babeczki,prawda??
poczulam sie tam swojsko
kaśka k
Fanka BB :)
Brunetko widzę żę zmieniłaś zdjęcie - fajniutkie
Cześć dziewczyny. U nas dziś nocka spokojna, nawet się wyspałam.
Moja Julia też bardzo lubi patrzeć na światło. Nie musi to być żarówka. Bardzo lubi patrzeć w okno. Mieszkamy napoddaszu więc jak ją położę na nasze łóżko to robią jej się wielkie oczy i wygląga jak zahipnotyzowana. ;D
Moja Julia też bardzo lubi patrzeć na światło. Nie musi to być żarówka. Bardzo lubi patrzeć w okno. Mieszkamy napoddaszu więc jak ją położę na nasze łóżko to robią jej się wielkie oczy i wygląga jak zahipnotyzowana. ;D
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Gazelaczku, co do znieczulenia, to ja też miałam podpajęczynówkowe, potem leżałam na płaso 24 godziny i niestety nabawiłam się zespołu popunkcyjnego. Przez to leżałam w szpitalu 10 dni po porodzie, miałam potworny ból głowy gdy siedziałam lub stałam (jesszcze w życiu mnie tak głowa nie bolała).
Co do spacerków, to ja też wychodzę tylko jak ma mi kto wózek znieść. Do tej pory to było dwa, trzy razy w tygodniu, ale teraz moja siostra jest na urlopie więc wychodzimy codziennie.
Co do spacerków, to ja też wychodzę tylko jak ma mi kto wózek znieść. Do tej pory to było dwa, trzy razy w tygodniu, ale teraz moja siostra jest na urlopie więc wychodzimy codziennie.
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
ja tez sie zastanawiam skad takie drgania w trakcie spanka
czesto malutek nie moze usnac bo rączki mu przeszkadzaja
ostatnio nawet przykrylam go calego kolderką i troche przytrzymalam raczki zeby sie po glowie tak nie bil Czasem to dziala a czasem nie
i w ogole nieraz Maciek wydaje sie taki niespokojny, kiedy indziej po jedzeniu od razu ma taki odlot, ze kladziemy go do lozeczka i na kilka godzin spokoj
czesto malutek nie moze usnac bo rączki mu przeszkadzaja
ostatnio nawet przykrylam go calego kolderką i troche przytrzymalam raczki zeby sie po glowie tak nie bil Czasem to dziala a czasem nie
i w ogole nieraz Maciek wydaje sie taki niespokojny, kiedy indziej po jedzeniu od razu ma taki odlot, ze kladziemy go do lozeczka i na kilka godzin spokoj