reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Brunetko ja podaję wit.D dwa razy dziennie po kropelce ale to z zalecenia pediatry dla mojego wcześniaczka, podobno dzieciaczkom urodzonym w terminie raz dziennie się zaleca no i mamy jeszcze witaminki cebionmulti 3 razy dziennie po kropelce

reklama
A moja Maja dzis pierwszy raz tak swiadomie sie do mnie usmiechnela pelna geba jak do niej mowilam(przed marudzeniem jeszcze).Wczesniej byly to usmieszki niekontrolowane, lub przez sen. Aby wiecej takich bylo.

Ja podaje witamine d3 raz dziennie po 2 krople, i cebionmulti raz po 5 kropli (to po badaniach w szpitalu, dziecko było osłabione)

Kurcze moze za dużo tej witaminy?? Tak zaleciła pediatra ze szpitala.

Tym bardziej,że ten dozownik jest taki dziwny i jak przechylam to trudno te krople wydobyć, a jak już zaczną lecieć to jak oszalałe i tym sposobem Mati dostał dziś trzy krople :-[.Boje sie aby mu nic nie było.

Lekarka kazała dawać prosto z butelki te krople, bo z łyżki zawsze poda się mniej.

a ja z witamina d mam czekac az mala skonczy 4 tygodnie

a dzisiaj wieczorem idziemy na usg bioderek,oby wszystko bylo ok..........

i jeszcze badanie sluchu nas czeka jutro albo w piatek bo jak sie Mili urodzila to akurat w szpitalu aparat sie popsul.......

a ja wlasnie zrobilam spaghetti,bardzo delikatne,bo tak wogole to ja lubie pikantne
no coz te pare miesiecy jakos dam rade....chyba hiiihii ;D

reklama
Do góry