reklama
Lilka
Fanka BB :)
witam
mala wczoraj spala jak dzika ze calutkie M posprzatalam a w nocy za to nie spala za dobrze.....
oczy mam na zapalki
ide sie polozyc dalej nynki bo Karolka do pracy odelegowalam hihihii ;D
co do spacerkow to my spacerujemy codziennie od 2-5godzin
przewaznie wieczorami
a co do krocza tez mam naciete i w pewnym miejscu juz sie zroslo a w pewnym nie i dziura jest..........teraz musze dbac o to aby ta dziura sie nie poglebila bo bedzie przerabane..........
a moja doktorka masowala mi caly czas 'wyjscie'ale widocznie bez naciecia sie nie obylo.........
ok lece nynki-buziaki
ALKA WITAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mala wczoraj spala jak dzika ze calutkie M posprzatalam a w nocy za to nie spala za dobrze.....
oczy mam na zapalki
ide sie polozyc dalej nynki bo Karolka do pracy odelegowalam hihihii ;D
co do spacerkow to my spacerujemy codziennie od 2-5godzin
przewaznie wieczorami
a co do krocza tez mam naciete i w pewnym miejscu juz sie zroslo a w pewnym nie i dziura jest..........teraz musze dbac o to aby ta dziura sie nie poglebila bo bedzie przerabane..........
a moja doktorka masowala mi caly czas 'wyjscie'ale widocznie bez naciecia sie nie obylo.........
ok lece nynki-buziaki
ALKA WITAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaśka k
cześć dziewuszki Maniu narazie wiem że maluszek jest nadal pod respiratorem i w inkubatorku i modlę się żeby dzidzia wyszła z tego
a ja padam mała daje ostro mi popalić ciągle się napina bo nie może kupki zrobić i do tego ulewa więc ciągle ją przebieram bo jakoś trafia poza zasięg pieluszki :
Lilka moje oczy też podpierają zapałki wstyd się przyznać ale zaczynają mi puszczać nerwy chwilami bo już nie wiem co robić powoli wymiękam ale może gdybym się troszkę wyspała to bym więcej sił miała tylko nie mam kogo poprosić bo samiuteńcy tu mieszkamy, kurcze żal mi małej tak się musi męczyć
a ja padam mała daje ostro mi popalić ciągle się napina bo nie może kupki zrobić i do tego ulewa więc ciągle ją przebieram bo jakoś trafia poza zasięg pieluszki :
Lilka moje oczy też podpierają zapałki wstyd się przyznać ale zaczynają mi puszczać nerwy chwilami bo już nie wiem co robić powoli wymiękam ale może gdybym się troszkę wyspała to bym więcej sił miała tylko nie mam kogo poprosić bo samiuteńcy tu mieszkamy, kurcze żal mi małej tak się musi męczyć
kaśka k
ale jeszcze troszkę bo 21 sierpnia mamy chrzciny i popołudniu po całej imprezie Piotrek zawozi nas do mojej mamy na pomorze tylko że to 6 godzin jazdy mam nadzieję że bedzie ok
ale musi bardzo chcę wyjechać zostanę tam jakieś 3 tygodnie jeśli nic się nie zmieni i wtedy sobie pośpię
ale musi bardzo chcę wyjechać zostanę tam jakieś 3 tygodnie jeśli nic się nie zmieni i wtedy sobie pośpię
tusia25
Kasiu to tez mnie wystraszylas. Ja mam dostac takie nosidelko od znajomej, to sprawdze te zapiecia. Bo jak ogladalam to te tansze naprawde sa niefortunnie zrobione, maja tam zapiecia na dole i jak sie odepnie to odrazu dziecko wylatuje.
tusia25
O chyba cos takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59018157
Lilka
Kasiu dzieci dobrze spia w samochodzie wiec spokojnie dojedziecie,czasem cycka wyciagniesz i spokoj bedzie bo na naszych polskich drogach fajnie sie 'buja' hihihi ;D
pisze jedna reka bo na drugiej Milenka lezy
kochane te nasze szkraby i poprostu musimy te pierwsze miesiace ich zycia przezyc,moze nie bedziemy dospane,ale one szybko rosna i nie dlugo bedzie inaczej
bo nie wiem jak wam ale mi dzien za dniem tak szybko leci ze szok
aaaaa weszlam dzis w spodnie sprzed ciazy i sa w sam raz!!!!!!!!!!
aaaaa jak zaszlam w ciaze wazylam 93kg a teraz waze 90kg poprostu nie mam czasu na myslenie o tym co by tu zjesc
jeszcze 30kg i bedzie spoczi ;D
pisze jedna reka bo na drugiej Milenka lezy
kochane te nasze szkraby i poprostu musimy te pierwsze miesiace ich zycia przezyc,moze nie bedziemy dospane,ale one szybko rosna i nie dlugo bedzie inaczej
bo nie wiem jak wam ale mi dzien za dniem tak szybko leci ze szok
aaaaa weszlam dzis w spodnie sprzed ciazy i sa w sam raz!!!!!!!!!!
aaaaa jak zaszlam w ciaze wazylam 93kg a teraz waze 90kg poprostu nie mam czasu na myslenie o tym co by tu zjesc
jeszcze 30kg i bedzie spoczi ;D
reklama