reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
witam
mala wczoraj spala jak dzika ze calutkie M posprzatalam a w nocy za to nie spala za dobrze.....
oczy mam na zapalki
ide sie polozyc dalej nynki bo Karolka do pracy odelegowalam hihihii ;D

co do spacerkow to my spacerujemy codziennie od 2-5godzin
przewaznie wieczorami

a co do krocza tez mam naciete i w pewnym miejscu juz sie zroslo a w pewnym nie i dziura jest..........teraz musze dbac o to aby ta dziura sie nie poglebila bo bedzie przerabane..........
a moja doktorka masowala mi caly czas 'wyjscie'ale widocznie bez naciecia sie nie obylo.........

ok lece nynki-buziaki

ALKA WITAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cześć dziewuszki Maniu narazie wiem że maluszek jest nadal pod respiratorem i w inkubatorku i modlę się żeby dzidzia wyszła z tego

a ja padam mała daje ostro mi popalić ciągle się napina bo nie może kupki zrobić i do tego ulewa więc ciągle ją przebieram bo jakoś trafia poza zasięg pieluszki ::)
Lilka moje oczy też podpierają zapałki wstyd się przyznać ale zaczynają mi puszczać nerwy chwilami bo już nie wiem co robić powoli wymiękam ale może gdybym się troszkę wyspała to bym więcej sił miała tylko nie mam kogo poprosić bo samiuteńcy tu mieszkamy, kurcze żal mi małej tak się musi męczyć

ale jeszcze troszkę bo 21 sierpnia mamy chrzciny i popołudniu po całej imprezie Piotrek zawozi nas do mojej mamy na pomorze tylko że to 6 godzin jazdy mam nadzieję że bedzie ok
ale musi bardzo chcę wyjechać zostanę tam jakieś 3 tygodnie jeśli nic się nie zmieni i wtedy sobie pośpię

Kasiu to tez mnie wystraszylas. Ja mam dostac takie nosidelko od znajomej, to sprawdze te zapiecia. Bo jak ogladalam to te tansze naprawde sa niefortunnie zrobione, maja tam zapiecia na dole i jak sie odepnie to odrazu dziecko wylatuje.

Moja Majka caly czas jak nie spi to marudzi i ja juz nie wiem co robic. Niewiem czemu taka nadpobudliwa jest? nawet na rekach po jakims czasie zaczyna plakac. Opadam z sil.

Kasiu dzieci dobrze spia w samochodzie wiec spokojnie dojedziecie,czasem cycka wyciagniesz i spokoj bedzie bo na naszych polskich drogach fajnie sie 'buja' hihihi ;D

pisze jedna reka bo na drugiej Milenka lezy
kochane te nasze szkraby i poprostu musimy te pierwsze miesiace ich zycia przezyc,moze nie bedziemy dospane,ale one szybko rosna i nie dlugo bedzie inaczej
bo nie wiem jak wam ale mi dzien za dniem tak szybko leci ze szok

aaaaa weszlam dzis w spodnie sprzed ciazy i sa w sam raz!!!!!!!!!! :o :o :o
aaaaa jak zaszlam w ciaze wazylam 93kg a teraz waze 90kg poprostu nie mam czasu na myslenie o tym co by tu zjesc
jeszcze 30kg i bedzie spoczi ;D :p

reklama
A my chrzciny robimy 28 sierpnia.
Wczoraj byliśmy rozejrzeć się za lokalem, bo u nas to bedzie prawie jak wesele, bo ok.40 :-[ osób i wyobraźcie sobie, że to tylko najbliższa rodzina, z którą jesteśmy w bliskch stosunkach.

Do góry