Kochane!!!!
Asiolku i Brunetko, zycze calym sercem sukcesow w pobudzaniu laktacji. Musicie sie poztywnie nakrecic, cos to trudne, ale prawda jest, ze pozytywne nastawienie baaardzo duzo daje
Maniu poplakalam sie, jak przeczytalam o tym co pisalas, jak to Lukasz zachwyca sie dziecmi i cieszy sie ogromnie, ze je ma. Prawda mamy wiele szczescia, ze nasze dzieci przyszly calo na swiat, nawet jesli niektore z nas mialy ciezkie porody, albo wczesniaczki. Tylko dziekowac Bogu nam trzeba
Co do tego krocza, to naprawde naszym polskim poloznym sie nei chce poprstu, ida na latwizne, ze hej. Ja tez nie zostalam przecieta, wprawdzie lekko nadwrwala mi sie warga, ale wogole mimo 2 szwow nic mnie nie bolalao od poczatku. Teraz juz zagojone. Maniu a Ty wiesz, ze przy zoo w Polsce to juz nie ma mowy o nie-nacieciu?? Wszystkich nacinaja wtedy.
Gazelaczku ja z moim Szczesciem wychodze codziennie, jak tylko descz nie pada i tak na godzine, poltorej. dzisiajdodatkowow oprocz spaceru spal w ogrodku ponad godzinke
Tusia, Ty mowisz, ze mialas nadzieje, ze jak Maja bedzie miala 3 miesiace to nie bedzie marudzila?? Ja mialam nadzieje, ze jak moj Alek bedzie mial tyle co Twoja Maja teraz czyli miesiac to nie bedzie marudzil ;D Nie tak naprawde to mysle, ze takie 3 miesieczne dzieciatko juz jest lepsze w opanowaniu laczu czy wogole w zrozumieniu jego potrzeb.
Elwis niech sie wypowie, jej dzidzia ma juz ponad 3 miesiace