reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hmmmm
trzymiesięczny dzieciaczek chyba mniej marudzi. więcej czasu spędza na oglądaniu wszystkiego wokół, próbach włożenia obu rączek do buzi, machaniu rączkami i nóżkami no i próbach gaworzenia i uśmiechach. Mimo że kolki go czasami porywają i jest za gorąco (wtedy koncertuje a całego) jest radosny i fajny. Jak każde dziecko potrzebuje mamusi i najlepiej jest mu na rączkach, przecież wtedy lepiej widać. hihi. A z zasypianiem różnie jest dzisiaj padł po kąpieli i karmieniu, czasami muszę mu wkładać kilka razy smoczek bo mu wypada i jest płacz. W każdym razie zaraz po kąpieli i jedzonku wkładam go do łóżeczka, kładę pieluszkę przy buźce (tak go babcia nauczyła) i zasypia. Czasami zasypia godzinkę. Nawet wam pokażę jak w tej chwili śpi. cyknę mu zdjęcie.
hpim47745hr.jpg

a tak przy okazji: Niania pojechała do rodziców na jakiś tydzień więc nie martwcie się że się nie odzywa. A poza tym to byla u nas z Maksiem w niedzielę. Jaki on jest piękniutka kruszynka!!!
pozdrawiamy

Maniu niestety byłam nacieta i to dwa razy nie mam pojecia dlaczego może dlatego że chcieli żebym szybko urodziła bo dzidzi tętno zanikało i chcieli użyć kleszczy i chyba rurociągu jeśli dobrze pamiętam ::)
a jak to usłyszałam trzy razy sie zaparłam i już była Martynka na świecie

Maniu Twój Tymcio ma taki słodki uśmiech i fajne nosidełko
ja to bardzo chcialam kupić takie cudo co Tusia pokazała ale w zeszlym tygodniu w moich rodzinnych stronach na pomorzu kobiecie wypadlo 2 miesięcznme maleństwo właśnie z takiego nosidełka ale nie wiem czy coś pekło czy może źle bylo zapięte dzidzia nadal w stanie krytycznym walczy o życie

reklama
Do góry