reklama
kaśka k
Fanka BB :)
gratulacje dla Niuńki kolejnej naszej mamusi ;D
kaśka k
ja to dzisiaj wogóle nie śpię moje dzieciątko chyba myśli że noc to dzień
i przez to gorąco wypiła przez całą dobę aż 590 ml mleczka a tak to ledwo swoje minimalne zalecenia wypijała czyli 400 :
i przez to gorąco wypiła przez całą dobę aż 590 ml mleczka a tak to ledwo swoje minimalne zalecenia wypijała czyli 400 :
kaśka k
wlaśnie poraz chyba już setny oglądam nasze maluszki, wszystkie zdjęcia sa superaśne
no i mamy kochane mamusie już 01 sierpnia prawie wszystkie się uwinęłyśmy w terminie
swoją drogą ciekawe jak tam kollorowa kredka
i pomyślałam właśnie że razem przeżyłyśmy tyle porodów
no i mamy kochane mamusie już 01 sierpnia prawie wszystkie się uwinęłyśmy w terminie
swoją drogą ciekawe jak tam kollorowa kredka
i pomyślałam właśnie że razem przeżyłyśmy tyle porodów
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Niuńka ogromne gratulacje
Brunetka bardzo Cię podziwiam za Twoją wytrwałość
życzę Ci z całego serca żebyś jak najszybciej mogła karmić Małego tylko piersią
ja na Twojm miejscu pewnie bym się poddała, ale Ty twarda babka jesteś jak widać POWODZENIA
Brunetka bardzo Cię podziwiam za Twoją wytrwałość
życzę Ci z całego serca żebyś jak najszybciej mogła karmić Małego tylko piersią
ja na Twojm miejscu pewnie bym się poddała, ale Ty twarda babka jesteś jak widać POWODZENIA
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
przerwa na śniadanie dziś Malutka znowu spała 7 godzin od 12 do 7 rano.... powinna była ją obudzić ale padłam na pysk ihihihih :-)
Mamy ciagle problem z karmieniem nadal Mała za płytko chwyta i zaczynam dostawac już tikó nerwowych jak przychodzi do karmienia... bardzo mnie to boli... a przy każdym karmieniu cwiczymy te chwytanie ale narazie zero efektów... chyba znowu zamówimy wizyte położnej w domu... bo inaczej obie bedziemy płakać :-(
Żabko i Niuńka wielkie i serdeczne gratualcje !!!!!!!
Mamy ciagle problem z karmieniem nadal Mała za płytko chwyta i zaczynam dostawac już tikó nerwowych jak przychodzi do karmienia... bardzo mnie to boli... a przy każdym karmieniu cwiczymy te chwytanie ale narazie zero efektów... chyba znowu zamówimy wizyte położnej w domu... bo inaczej obie bedziemy płakać :-(
Żabko i Niuńka wielkie i serdeczne gratualcje !!!!!!!
A moj Jas dzis w nocy co 3 h byl karmiomny - przed 24, kolo 3, 6 a ostanio o 9. I tak w sumie niezly wynik, bo zaraz po karmieniu zasypial a to jak dla niego nowum. Zazwyczaj bylo jeszcze godzinne usypianie - zobaczymy jak bedzie dalej ;D
reklama