reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
wlaśnie poraz chyba już setny oglądam nasze maluszki, wszystkie zdjęcia sa superaśne ;)

no i mamy kochane mamusie już 01 sierpnia prawie wszystkie się uwinęłyśmy w terminie
swoją drogą ciekawe jak tam kollorowa kredka
i pomyślałam właśnie że razem przeżyłyśmy tyle porodów ;)

Niuńka ogromne gratulacje

Brunetka bardzo Cię podziwiam za Twoją wytrwałość
życzę Ci z całego serca żebyś jak najszybciej mogła karmić Małego tylko piersią
ja na Twojm miejscu pewnie bym się poddała, ale Ty twarda babka jesteś jak widać POWODZENIA

przerwa na śniadanie dziś Malutka znowu spała 7 godzin od 12 do 7 rano.... powinna była ją obudzić ale padłam na pysk ihihihih :-)
Mamy ciagle problem z karmieniem nadal Mała za płytko chwyta i zaczynam dostawac już tikó nerwowych jak przychodzi do karmienia... bardzo mnie to boli... a przy każdym karmieniu cwiczymy te chwytanie ale narazie zero efektów... chyba znowu zamówimy wizyte położnej w domu... bo inaczej obie bedziemy płakać :-(

Żabko i Niuńka wielkie i serdeczne gratualcje !!!!!!!

Asiolku[/b moze sprobuj w kapturkach?
Obudzilam sie o osmej (tak Majka najczesciej wola juz na jedno z karmien) poszlam do niej zobaczyc, a ta oczy otwarte i usmiecha sie do karuzeli _ hi, hi, ale fajna.

A moj Jas dzis w nocy co 3 h byl karmiomny - przed 24, kolo 3, 6 a ostanio o 9. I tak w sumie niezly wynik, bo zaraz po karmieniu zasypial a to jak dla niego nowum. Zazwyczaj bylo jeszcze godzinne usypianie - zobaczymy jak bedzie dalej ;D

reklama
Gazeleczku dziekuje za slowa pochwaly odnosnie zdjec - przekaze mojemu MAckowi bo to on jest autorem i pomyslodawcom wszystkich naszych zdjatek ;D

Do góry