reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Asiołku dopatruje się U Twojej Majeczki tatowych oczu ;)
Niania Maksio tez chyba taki tatowy, co?

Dzieciaki sa świetne , są super świetne !!!! ;D

reklama
Nianiu ja jej daje pomiedzy cycoleniem jednym a drugim, lub zaraz po cycoleniu. Moja tez lapczywie je i jak lezy i sie prezy to czesto jak ja wezme sobie odbije i juz sie nie meczy.

Jeju Sylwia gratuluję Niny

i witamy Nianię - kochana już się zaczelam martwić że do szpitala nie zdążysz z tym porodem muszę Cię pocieszyć też rodziłam bez żadnego znieczulenia i też bylo ciężko ;) ale to już za nami

skoro już mam chwilkę to jeszcze o szczepieniach

we wrześniu wykupuję małej za około 150 zł szczepionkę skojarzoną która zabezpiecza przed pięcioma chorobami:
błonnicą, tężcem, krztuścem, poliomyeltis i chorobami wywołanymi przez bakterię Hib
taką szczepionkę podaje się tylko raz i przynajmniej nie będzie więcej kłute dzieciątko
ale takie szczepionki podobno sie teraz wszystkim mamom proponuje ;)

hej dziewczyny
jakoś przetrwałam ten ukropny dzień, niedawno przyszłam z ogródka, wyleszczyłam się na trawce na kołderce i taaak mi dobrze było!!

reklama
Witam wszystkie Mamunie
W koncu mój skarb usnął - dzisaij od 6 rano do 9 wieczorem walczylismy - tylko 40 minut snu - i kurcze nie wiem co to - na buziaczku mu cos powyskakiwało, upał i do tego chyba jeszcze kolka - normalnie dziewczyny ryczałam dzisiaj razem z nim:(( a wczesniej bylismy na mazurach w zeszłym tygodniu - wiec pewnie nie uda mi sie Was nadgonic ale oooogromniaste gratulacje dla wszystkich dzielnych Mam:)) - tak sie wszystki pospieszyłyscie że pewnie nas gdzies zaraz przeniosą.
dzisaij bylismy na usg bioderek i mamy jak to lekarz powiedział idealna żabcię:))
lece wysłac kilka zdjęc Gazelaczkowi do naszej galerii i mykam sie zdrzemnac bo wiadomo jaka nas noc czeka...

Do góry