reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Asiołku dopatruje się U Twojej Majeczki tatowych oczu ;)
Niania Maksio tez chyba taki tatowy, co?

Dzieciaki sa świetne , są super świetne !!!! ;D

reklama
Nianiu ja jej daje pomiedzy cycoleniem jednym a drugim, lub zaraz po cycoleniu. Moja tez lapczywie je i jak lezy i sie prezy to czesto jak ja wezme sobie odbije i juz sie nie meczy.

Jeju Sylwia gratuluję Niny

i witamy Nianię - kochana już się zaczelam martwić że do szpitala nie zdążysz z tym porodem muszę Cię pocieszyć też rodziłam bez żadnego znieczulenia i też bylo ciężko ;) ale to już za nami

skoro już mam chwilkę to jeszcze o szczepieniach

we wrześniu wykupuję małej za około 150 zł szczepionkę skojarzoną która zabezpiecza przed pięcioma chorobami:
błonnicą, tężcem, krztuścem, poliomyeltis i chorobami wywołanymi przez bakterię Hib
taką szczepionkę podaje się tylko raz i przynajmniej nie będzie więcej kłute dzieciątko
ale takie szczepionki podobno sie teraz wszystkim mamom proponuje ;)

hej dziewczyny
jakoś przetrwałam ten ukropny dzień, niedawno przyszłam z ogródka, wyleszczyłam się na trawce na kołderce i taaak mi dobrze było!!

reklama
Witam wszystkie Mamunie
W koncu mój skarb usnął - dzisaij od 6 rano do 9 wieczorem walczylismy - tylko 40 minut snu - i kurcze nie wiem co to - na buziaczku mu cos powyskakiwało, upał i do tego chyba jeszcze kolka - normalnie dziewczyny ryczałam dzisiaj razem z nim:(( a wczesniej bylismy na mazurach w zeszłym tygodniu - wiec pewnie nie uda mi sie Was nadgonic ale oooogromniaste gratulacje dla wszystkich dzielnych Mam:)) - tak sie wszystki pospieszyłyscie że pewnie nas gdzies zaraz przeniosą.
dzisaij bylismy na usg bioderek i mamy jak to lekarz powiedział idealna żabcię:))
lece wysłac kilka zdjęc Gazelaczkowi do naszej galerii i mykam sie zdrzemnac bo wiadomo jaka nas noc czeka...

Do góry