reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hhahaa Agnieszko,ja jak w sobote zjadlam ostre spaghetti to tez mi w brzuchu wariowalo :D w koncu nasze malenstwa maja juz kubki smakowe :D

reklama
Lilka :-) wg suwaczka dzi zaczynasz 16 tydzień :-) skończył się 15

ja ostatnio też nie pisałam... ale już nadrabiam :-) zjadłam śniadanko i zaczełam szukac na powąznie ubranek ciązowych - w sklepach internetowych i znalazam bluzeczke za 80 zł którą musze mieć :-) http://www.happymum.pl/sklep/sklmum/bluzki/b411/80400838-2.jpg :-) bardzo mi sie podoba :-) jak na nią patrze to mi sie humorek poprawia i widze taką wyzulowaną mamuśke z uśmiechem na gębuli :-)

Asiołku ja taka sama bende miala :) Powaznie!Tylko chyba z tymi zielonymi rekawkami.Juz mezowi przed swietami o niej breczalam :lol:

Asiolku ja sie juz gubie chyba z tymi suwaczkami :D ale skoro mowisz ze tak jest to go zostawie-dzieki :D

Mi tez sie bardzo podoba ta bluzeczka-jest super odjechana z tym napisem :D ale jak patrzyllam na wymiary to nie bedzie zbyt luzna mi wiec niestety nie zamowie jej sobie :( Jak wkleje swoje zdjecie to zobaczycie ze jestem najwiekszym pulpecikiem wsrod was :D :oops:

hi hi ja juz mam taką bluzeczkę :)) dostałam od Mikołaja. fajniutka jest.
A jeszcze wczoraj widziałam w C&A na dziale ciażowym taką sliczniutka bluzę bordowa - z malutkimi stopkami na brzuszku i napiem "kicking baby". Słodziutka i jest na nia przecena - kosztuje 49 zł. :))) Tylko kasy przy sobie nie miałam ale może jutro polecę :))
Kurcze mi brzuchol zaczął roznąc teraz jak oszalały hi hi

Asiołku, w Białymstoku jest sklep ciążowy w pawilonie handlowym na Legionowej obok Marketu ABC oraz stoisko w ABC.
Kobietki, kiedy poczułyście pierwsze ruchy w swoich brzuszkach?? Ja już się do czekać nie mogę :roll:

LILKUS ja dowiedzialam sie dokladnie w 17,2 tyg. Ta twoja lekarz jakas dziwna !! Teraz juz wszystkie powinnyscie sie dowiedziec !! Chociaz to pewnie zalezy od sprzetu jakim dysponuje lekarz !

AGNIESIU a gdzie dokladnie lezy ten Ciechocinek ?

MANIU fajny pomysl z tym spotkaniem nas wszystkich tylko pewnie ciezki do zrealizowania !!!

Ciechocinek kolo Torunia.A mam jeszcze takie pytanie czy miałyście już roboine badanie krwi na zawartosc alfa1-fetoproteiny,albo macie zlecone?Ja jestem ciekawa czy mi teraz doktorek laleci zrobic takei badanie czy nie ,nie pamietam czy przy pierwszej ciazy mialam robione :? musze zajzec w papierki.

reklama
Ciechocinek jest na Mazurach i tez mi sie marzy......

Anitko moja lekarka powiedziala ze teraz jest za wczesnie ze teraz przewaznie jak jest chlopczyk to sie nie mozna pomylic ale z dziewczynka czesto sa pomylki.....no i nie wiem czy czekac czy pojsc potajemnie do innego lekarza na usg??

Do góry