reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Maniu fajnie by było kiedyś się spotkać całym babińcem :D tylko,że to takie ciężkie do zrealizowania by było :(
Gazelaczku my bedziemy "Pod Tezniami" warte polecenia choc drogie sanatorium www.podtezniami.pl Na tej stronce jest cennik,oferta i wycieczka wirtualna.Przyznam sie,ze my za ten choc luksusowy pobyt nie bedziemy placic az tak strasznie durzo poniewaz maz jest udzialowcem i dla nich sa inne ceny :) o wieleeeeeeeeeeeeeeeee nizsze (na szczescie) :lol:

reklama
Cześć Kobietki, fajnie wam, że planujecie sobie urlopy i wyjazdy, ja niestety na razie marze o możliwości pojscia na zwolnienie, na które stale wysyla mnie moj lekarz. Przyszlam dzisiaj do pracy i siedze jak te ciele gapiąc sie w monitor. NIC MI SIE NIE CHCE :(
My na pewno nigdzie sie nie wybierzemy przed urodzeniem Kacperka, bo szkoda nam urlopu. Masakra ten macierzyński 16 tygodni. Na szczęście mam dużo zaległego urlopu do wykorzystania. Ja już tęsknie za maleństwem, jak tylko pomyśle, że będe musiała zostawić je tak szybko w domu i wrocić do pracy.

Agnieszko - fajne miejsce :D Gdy wrocisz to napisz na jakich zabiegach bylas, ktore sa bezpieczne dla takich babeczek jak my teraz. Przejrzalam rozne oferty na stronach internetowych i okazalo sie, ze mozna znaleźć również przystępne cenowo propozycje. A Tobie zycze dobrej zabawy "Pod tężniami" :D

Kobietki ale sie ciesze obudzilam sie dzisiaj i...no i nic :shock: :D zero mdlosci :lol: Pierwszy raz od niepamietnych czasow :lol: Mam nadzieje,ze tak juz zostanie :p

Waszlam przed chwilka na inne miesiace i wychodzi na to ,ze my chyba jako pierwsze taka galeryjke mamy,prawda? :D My przy tych wszyskich"miesiacach" to jak takie przekupki wygladamy :wink:

Czesc dziewczyny,mi juz humorek wraca,choc nie pisalam AZ tydzien to was na bierzaco obserwowalam bo was z oka sposcic nie mozna hihihihi :D

Anitka juz wie co urodzi,powoli niektore z was tez beda wiedziec.....a ja nie... :( Moja pani ginekolog powiedziala mi ze usg na plec zrobi mi w 24 tc.A to wypada dopiero 24 marca...........

Przeciez to tyle czasu,osiwieje chyba z ciekawosci :) Dziewczyny napiszcie mi dokladnie w ktorym jestescie tygodniu,bo ja w 16.Anitko a ty w ktorym tygodniu sie dowiedzialas???

Pozdrowionka :D

reklama
Ja chyba jednak poczekam do porodu i wtedy sie dowiem :wink: No jeszcze istnieje mozliwosc, ze sama na usg zobacze,ale raczej pytac doktorka nie bende,wystarczy ze pytalam wrozki :lol:
Ale w kazdym razie przeczucie mam nadal na dziewczynke 8)

Do góry