reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny, ale fajnie z tymi zdjęciami! To juz prawie jakbysmy sie znaly. Moze kiedys zauwazymy sie np w sklepie dla ciążówek i sie dzieki temu poznamy? ale by bylo, hi hi

Agnieszka, ale zazdroszcze Ci wyjazdu... My tez mielismy plany na jakis wyjazd - taką wlasnie wakacyjna rekompensatę - i tak sie zlozylo ze tez do Ciechocinka :lol: . Tyle ze chyba w marcu, no i nie wiem czy jakies luksusowe rekreacje będą u nas wchodzily w gre :( Ale przynajmniej przy teżniach pochodzimy sobie zeby maluszek mogl zlapac troche zdrowego powietrza. Wiesz już gdzie sie zatrzymujecie? Może to jakieś miejsce warte polecenia? A jeśli niedrogie, to moze i my sie skusimy na solanki :D

a jutro znow do pracy. Ooooj, jak ja nie lubie wstawania rano... A o tej porze roku to po prostu kooooszmaaaaarek :roll:

reklama
Czesc Dziewczynki, caly dzien nie zagladalam i teraz nadrabiam :)
Ja niestety nigdzie nie wyjezdzam i jakby tego bylo malo moj maz pracuje w walentynki :( ale sobie odbijemy dzien pozniej.
Powiedzcie mi kiedy mam sie zapisac do szkoly rodzenia bo nie bardzo mam sie kogo zapytac a do szpitala mam dosyc daleko wiec wolalabym jakas rade od Was, pozdrowionka :)

elfiko - ja ostatnio dowiedzialam sie, ze na szkołę rodzenia idzie sie okolo 30 tyg ciąży. Trzeba to jeszcze przekalkulowac w zależności od terminow jakie szkola oferuje i liczby zajec - tak zeby zdazyc przed terminem porodu i nie zdążyć zapomnieć nabytej wiedzy :D

ja na razie zastanawiam sie nad szpitalem - niby jeszcze do porodu sporo czasu, ale zeby tak wszystko z głową zaplanowac, to trzeba chyba już pewne rzeczy ustalić. W sumie warto isc na szkole rodzenia do szpitala na który sie potem zdecydujemy

ja to wogole mam stracha jesli chodzi o szpital bo jakos tak sie zlozylo, ze jeszcze nigdy nie bylam!! Jak sobie teraz pomysle to az mnie skreca brr :) ale nie mam za to problemu na jaki sie szpital zdecydowac bo w moim miescie jest tylko jeden z porodowka :)

Agnieszka, ale masz super!!! Też bym pojechała na takie wakacyjki. Ja jutro zaczynam właśnie urlop, ale za to mąż idzie do pracy, no i dwa tygodnie będę sama siedzieć w domku do 16. Ale nareszcie ponadrabiam zaległości towarzyskie :)

No i nareszcie zaczął mi się brzuszek zaokrąglać. Dzisiaj cały dzień musiałam chodzić w rozpiętych spodniach :)

MANIU to moze kiedys sie na Kaszubach spotkamy , jak w tym samym czasie odwiedzimy rodzicow !!!

ELFIKO we francji szkoly rodzenia zaczynaja sie od 5 miesiaca ciazy !

Agnieszko to Ci zazdroszcze ja przez moje skurcze zadko ruszam sie z domu. Zycze milego pobytu !

DZIEWCZYNY super pomysl z galeria ! Bardzo fajne zdiecia ! Ja rowniez postaram sie jakies wkleic !

reklama
Anito bylo by na prawde milo!!!!!!

Dziewczyny Kochane moze kiedys faktycznie sie spotkamy? moze kiedys urzadzimy naszym dzieciom wspolne urodzinki? :wink:

Do góry