gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dziewczyny, ale fajnie z tymi zdjęciami! To juz prawie jakbysmy sie znaly. Moze kiedys zauwazymy sie np w sklepie dla ciążówek i sie dzieki temu poznamy? ale by bylo, hi hi
Agnieszka, ale zazdroszcze Ci wyjazdu... My tez mielismy plany na jakis wyjazd - taką wlasnie wakacyjna rekompensatę - i tak sie zlozylo ze tez do Ciechocinka :lol: . Tyle ze chyba w marcu, no i nie wiem czy jakies luksusowe rekreacje będą u nas wchodzily w gre
Ale przynajmniej przy teżniach pochodzimy sobie zeby maluszek mogl zlapac troche zdrowego powietrza. Wiesz już gdzie sie zatrzymujecie? Może to jakieś miejsce warte polecenia? A jeśli niedrogie, to moze i my sie skusimy na solanki
a jutro znow do pracy. Ooooj, jak ja nie lubie wstawania rano... A o tej porze roku to po prostu kooooszmaaaaarek :roll:
Agnieszka, ale zazdroszcze Ci wyjazdu... My tez mielismy plany na jakis wyjazd - taką wlasnie wakacyjna rekompensatę - i tak sie zlozylo ze tez do Ciechocinka :lol: . Tyle ze chyba w marcu, no i nie wiem czy jakies luksusowe rekreacje będą u nas wchodzily w gre
a jutro znow do pracy. Ooooj, jak ja nie lubie wstawania rano... A o tej porze roku to po prostu kooooszmaaaaarek :roll: