reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny napiszcie mi prosze czy caly czas macie te twardnienia brzuszkow ? Ja mam czasem nawet 4-5 w przeciagu pieciu min. i czasami tez troszke mnie to boli, czy Was rowniez ?

reklama
Dziewczyny!!!
bardzo fajny pomysl z wklejaniem tych zdjec!!!!
ja juz kiedys je tu gdzies wklejilam wiec nie chcialabym sie powtarzac :wink:
a Wasze sa sliczne!!!!!!!!!!
Anitko mam nadzieje ze mimo tego ze brzucholek twardnieje masz dobre samopoczucie?!
a propos przeczuc co do maluszka i do plci to wiecie...po tych naszych przytulaczach (za nim potwierdzil to test ciazowy niestety zrobiony juz w usa i bez obecnosci Lukasza :( ) pamietam
jak polozylam reke na brzuchu i pomyslalam...hm..nie jestem sama! (to taka szybka bardzo szybka mysl przebiegla mi przez glowe) potem pakowanie i wylot...a w usa test zrobilam w dzien matki i pokazal mi ze bede mama....ale wtedy byly dziwne moje uczucia, wszystko stanelo na glowie :lol: unormowalo sie dopiero jak dolaczyl do mnie Lukasz) i caly czas myslalam ze to dziewczynka ale bylo nasze zdziwienie na usg gdy okazalo sie ze to Tymcio :lol:
a tym razem nie obstawiam :wink: czekam i juz wysiedziec nie moge!!! 2 lutego mam wizyte i moze juz bede wiedziec? a jaaajaaj
ale emocje!!!!

aha
Anitoja na Kaszubach mieszkalam krotko bo tylko na czas liceum, Rodzice tam zostali a ja wrocilam do Poznania na studia ale w Koscierzynie mam przyjaciol za ktorymi okropnie tesknie!
a Trojmiasto to dla mnie jedno z niewielu fajnych miejsc no a Kaszuby przede wszystkim :wink:

Cześć mamusie:))
Ależ tu sie u was pozmieniało - tyle nowych brzuszków - pozdrawiam wszystkie:)))
Miałam u was przerwę poniewaz dopadł potworny ból głowy - trzymał mnie trzy dni. Mówie Wam koszmar - nie moglam sama wstac z łózka ale od wczoraj wieczora zaczał odpuszcząć wiec teraz nadrabiam zaległości - ale jest tego czytania.
Zdjatka są super - ja tez popróbuję - moze mi sie uda coś wam wkeić.
Co do tętna to nasza dzidzia tez ma 120 i to jest podobno norma wiec nie ma powodu do zmartwień Żabko:) Moze akurat odpoczywał:)
A co do wagi to mi sie od poczatku ciązy przytyło 2 kg - z tym nigdy nie maiłam problemów hi hi hi gorzej ze zrzuceniem - bo ja taka kluseczka zawsze byłam:))
Kolezanki z W-wy - dzisiaj jade na żelazną do szpitala odwoedzić koleżankę majóweczkę, która tam wyladowała wczoraj na obserwcję ze wzgledu na skurcze - poprosze o jakies informacje co do cen i szkoły rodzenia to od razu zdam wam relację
pozdrawiam

Aga - śliczny Dorianek:))) ile ważył jak sie urodził? zawsze mi sie zdawało ze dzieciaczki po urodzeniu to takie chucherka siniutkie a tu proszę - sliczny bobas:))

Dorian wazyl 3,790 (muszę wam powiedziec ze ten moj chrzesniak ktorego zdjecie zamiescilam wczesniej jak sie urodzil mial 4,440 to dopiero bylo chlopicho-a co najdziwniejsze szwagierka rodzila naturalnie bez znieczulenia i byla cieta,niedosc ze jej poszlo szybciutko bo w godzinke byl na swiecie,to juz tydzien po porodzie tanczyla na imprezie :D

Hehehe fajne są takie porody :-) hops i już :-)

Nie zaglądałam bo byłam na ognisku z kiełbasą :-) mniam :-)

Tylko piesio nasz lape rozwalił i 2 warstwy szwow ma założone jakiś debil sobie śmietnik zrobił w lesie i było pełno szkła... i nasz Kaprys się pokaleczył.... pod narkoza miał tą łąpe zszywaną... i mięsnie i ścięgna - także przerwaliśmy impreze i pojechaliśy ratować naszego Kremowego zwierzołka :-)

Dziś od rana leniwie z mężulem plączemy się po domku :-) ale jest milutko.

Dzidziuś superowy i taki ladny :-) jakby już z tydzień był na świecie :-) fajne zdjęcie :-)

Musze sie wam pochwalic,ze we walentynki maz mnie porywa na tydzien do Ciechocinka i serwuje mi odnowe biologiczna,kapiele,masarze,gimnastyke i inne...dostosowane dla ciezarnych :) To wzamian za wakacyjki letnie :wink: Ale najbardziej ciesze sie z tego ,ze na basen bende miec bliziutko bo 2 pietra nizej :) Bylyscie kiedys moze w grocie solno-jodowej,swietnie relaksuje i swietnie robi kobietom w ciazy jak i im malenstwom.Tam tez taka maja wiec bende ja codziennie odwiedzac.
5053618_d.jpg
[/img]

Agnieszko ty to masz kochanego Meza!!!!!
moj mnie zaprosil na weekend do Chicago ale to nie to samo co kapiel w solance i masarze :roll: a najchetniej to pojchalaym do Mamy na wies...a to taaaak strasznie daleko :(

Asiolku powiesilabym (nie powiem za co :evil: ) takiego glaba co tak smieci :evil: Biedya psinka musi sie teraz przez takiego meczyc :evil: nie mowiac juz o innych lesnych stworkach!!!!
nie cierpie takich bezmyslnych ludzi!!!

reklama
ech.... ale ludzie są czasami bezmyślni i niestety nie mamy wpływu na innych a jedynie na siebie :-)

No nic to piesio wypoczywa i nabiera sił :-) ja też czuje sie lepiej :-)

Do góry