reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Martuska doskonale Cie rozumiem!!! jak urodzil sie nam TYmcio od rana do wieczora bylam z nim sama w domu, na dworze mroz -30 okna zamarzmniete i swiata nie widac tv nie ma tel tez i oszale mozna byl latwo :p
tym razem jest lepiej ale i tak tysiace km od rodziny :-[
no i na dodatek wczoraj dowiedzialam sie ze moja mama jest w szpitalu juz od piatku i dostaje napadow placzu jak mysle ze moze jej dolegac cos bardzo powaznego :-[ :-[ a najgorsze jest to ze moj tatko pracuje i mieszka w Iralandii i jak na razie nie moze przyjechac do Polski :-[ buuuuuuu

aha co do spacerkow to ja z moja Gabcia wyszla pierwszy raz po tygodniu teraz na dworze spedza jakies 2-3h dziennie na wiecej nie pozwala upal

ide spac jutro maja byc wyniki badan mojej mamy wiec sciskam kciuki i mysle o niej caly czas mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze

dobrej nocki

reklama
;D ;D ;D ;D Wszystkim nowym Mamusiom Gratuluje serdecznie z całego serducha :-)

Sama też dziekuje za gratulacje o komplementy Majkowe:-) wiecie ja też jestem w niej zakochana bez pamieci ihihih jakie ona ma oczy :-) rozwala mnie już jak na nia patrze :-) w szpitalu to był mój ulubiony program tv:-) cały dzień Maja :-)

Kiedyś przeczytam zaległe strony - teraz Tato walczy z czkawką Dzidziową... bo nasza Dzidzia jest dokarmina :-( przez kiedy teraz chwyta piers to mam przerąbane :-( bo chce dziąsłami podzielić brodowawke na pół - jest dla niej za duża :-( nakładki nic nie daja bo Dzidzi sie nie podobają i tyle...

Co do porodu przez cesarskie ciecie... myśle, że zbyt wiele sie spodziewałam ... ale czuje sie już całkiem nieźle :-)

za kilka dni koniec lipca... czy dużo Mamuś jeszcze jest 2 w 1?

witaj asiołku !!! miło że jesteśjuzz nami :)
ostatnio trochę pustawo tu ;)
a nas mam 2 w 1 jeszcze kilka, wiem że napewno sylwia i niuńka hmmmm kto jeszcze ...? sama nie wiem

a ja jak tu przybyłam przed 5 to jeszcze nie poszłam, a muszę troszkę się wyspać i siły zbierać na poród :)

A my bylismy wczoraj u pediatry bo poloznej nie podobal sie pepuszek - zaczerwienienie pierscienia wokol i zostalismy wyslani do ostry dyzur chirurgi do instytutu pediatri w prokocimi w krakowie. Na razie mamy tylko zwiekszyc czestotliwosc osuszania i obserwowac, jakby zaczerwienie sie przesunelo na skore powyzej pierscienia to mamy sie niezwlocznie stawic i beda antybiotyki. Ale do tego postaramy sie nie dopuscic i walczymy!!! z tym pepekiem.

DZiewczyny czy macie jakis sposob na zaparcie, od porodu (czyli juz tydziren) mecze sie :mad:. Moze moglabym zrobic sobie ta domowa lewatywe (nie robilam jej w domku - mialam w szpitalu)? Prosze o pomoc bo juz nie daje rady :(

aniu w którym szpitalu rodziłaś?? Bo w Krakowie rodziłaś, ja własnie mam mały dylemacik a to tuż tuż

Gaga - rodzilam w koperniku.

Postaram sie dzis zdac relacje - zebys cokolwiek wiedziala - jedno jest pewne - na sali mialam jeszcze 6 dziewczyn - 19.07 byl wysyp w koperniku i wszystkie lekarzy prowadzacych mialy z kopernika. Wyglada na to jakby osoby ktorych lekarz nie jest z tamtad unikaly tego miejsca?

Potwierdzam opinie rowniez o "trudnej" wspolpracy z poloznymi od noworodkow - ale na szczescie to tylko 3 dni jak sie tam lezy ;D

reklama
dzięki Aniu ;D to jest własnie to jak nie masz tam lekarza to lipa, więc chyba zostane przy Zeromskim

GRATULACJE DLA MŁODYCH MAM

Do góry