reklama
Karin
Lipcowe Mamy'05
Wróciłyśmy właśnie z pierwszej wizyty od lekarza. Mała przybiera na wadze więc już się nie martwię czy mam wystarczająco dużo pokarmu (miałam problem z laktacją w szpitalu ). Jest zdrowa i mamy już umówiona wizytę na szczepienie na koniec sierpnia. Zaliczyliśmy też pierwszy spacerek. Trochę późno ale do mojego męża nie trafiały argumenty że można już dawno wychodzić z nią na spacer. Ale teraz to sobie obie odbijemy :laugh:
Spacerek przypadł do gustu mojej Kruszynce bo była bardzo grzeczna. Zaraz wkleję zdjęcia ze spacerku.
Spacerek przypadł do gustu mojej Kruszynce bo była bardzo grzeczna. Zaraz wkleję zdjęcia ze spacerku.
czesc wszystkim
moja mala Aneczka dala wczoraj taki koncert ,ze az sasiedzi wyszli na klatke bo nie wiedzieli co sie dzieje ,a ja niestety chwycila kolka i niczy ja nie mozna bylo uspokoic
nocke jakos nawet przesypia ,ale w dzien juz spi bardzo malo chce tylko chodzic na rekach i ogladac wszystko w okolo
moja mala Aneczka dala wczoraj taki koncert ,ze az sasiedzi wyszli na klatke bo nie wiedzieli co sie dzieje ,a ja niestety chwycila kolka i niczy ja nie mozna bylo uspokoic
nocke jakos nawet przesypia ,ale w dzien juz spi bardzo malo chce tylko chodzic na rekach i ogladac wszystko w okolo
elfiko
lipcowe mamy ´05
Kurka ja mam to samo z tymi kolkami i przez to musialam odstawic na troche od piersi bo pani doktor powiedziala ze nie dosc ze dzidzia walczy z kolka to musi jeszcze trawic pokarm o rozmaitej tresci( zalezy co zjem) i dzisiaj np miala tylko jeden 15 minutowy atak a teraz spi juz drugi raz po 2 godziny w dzien co jej sie nie zdarzylo do tej pory, mam depreche ale chyba ja odstawie jesli to ma pomoc na brzuszek (
elfiko
lipcowe mamy ´05
teraz pije bebilon petit taki apteczny a potem moze sprobuje z nanem???
Bo ten bebilon jest dla dzieci z uczuleniem na bialko a ona nie wiadomo czy je ma.
Trzymajcie kciuki za brzuszek mojej malutkiej , a na kolki mojej nie pomaga plantex tylko esputicon i herbatka z kopru
Bo ten bebilon jest dla dzieci z uczuleniem na bialko a ona nie wiadomo czy je ma.
Trzymajcie kciuki za brzuszek mojej malutkiej , a na kolki mojej nie pomaga plantex tylko esputicon i herbatka z kopru
Elfiko trzymam kciuki za was obie moze nie bedzie az tak zle .Pdobno najgorszy jest pierwszy miesiac a potem juz tylko lepiej jak te wszystkie nasze dzidzie sie zaadoptuja do nowego srodowiska no i oczywiscie ukladziki pokarmowe i jelitka sie wyksztalca wpelni ,mina kolki ,wzecia ,gazy i Bog wie co jeszcze.
Ja to by juz chciala moja Anule taka 3 miesieczna i wreszcie cos zjesc bo chodze ciagle glodna
Ja to by juz chciala moja Anule taka 3 miesieczna i wreszcie cos zjesc bo chodze ciagle glodna
reklama
Dzis znow byla u nas polozna (5 raz )prawie malej kikut pepowinowy odpadl.Srodowiskowa mowi ,ze Anulka to niestety wrazliwy zoladeczek ma i mamusia juz 2 tydzien je kurczaka gotowanego z ziemniakami i marchewka bo boje sie ,ze jak cos znowu zjem to po spaniu w nocy .Na to wszystko jeszcze jakas wysypka Anulke dopadla Bog wie poczym ,wiec mamcia odstawila wszystkie kosmetyki i kapiemy w krochmalu i natluszczamy oliwa z oliwek, a tatus codziennie kursuje do apteki po nowe medikamety dla swojej corci.
I tak sie zastanawiam jak taka mala istotka mogla tak zmienic nase zycie ,ale ciesze sie bardzo ,ze ja mamy :laugh:
ps.na tej marchewce i kurczaku moge jeszcze troche pozyc bo musze jeszcze zgubic 4 kilo po ciazy
a u Was jak z waga ?
I tak sie zastanawiam jak taka mala istotka mogla tak zmienic nase zycie ,ale ciesze sie bardzo ,ze ja mamy :laugh:
ps.na tej marchewce i kurczaku moge jeszcze troche pozyc bo musze jeszcze zgubic 4 kilo po ciazy
a u Was jak z waga ?