reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ania, co do zaparć, to tez przez to przechodziłam, ale pomogły mi czopki glicerynowe. Dwa razy zaaplikowałam i zadziałało. Życzę powodzenia :)
Asiołku! Witamy i czekamy na relacje :)

Mój maly coś dzisiaj w nocy po karmieniu nie mógł zasnąć i godzinę musiałam go lulać. Tak wierzgał rączkami i nogami, że w pewnym momencie dostałam takiego kopa w brzuch (zaraz nad raną po cesarce), że aż się popłakałam. No i do teraz mnie boli :( No ale cóż. Przecież na taką krupcię malutką, to się nawet złościć nie da :D A teraz sobie śpi na balkonie :)

reklama
Czesc dziewczyny!
Aniu proponuje kupic w aptece czopki glicerynowe mi pomagaly na poczatku, bo tez mialam z tym problem.
Ale mi w nocy Majka marudzila.Przez trzy godziny, a mnie sie tak spac chcialo. Ona to taka maruda jest spiaca i chce na rece sie tulic i cmokac - najlepiej cycka. Juz nie raz nie mam sily, ja chce spac a ta na rece i tak siedze i czekam az mi na nich zasnie, bo jak odloze to histeria i budzi meza co na 5 do pracy wstaje i trzeba dac mu pospac. Czy wasze to tez tak marudza, bo sa spiace i chca na rece. ::)

hi, hi klaudio widze, ze nie tylko moja miala dzisiaj noc marudzenia ;D moja tez mnie tak kopala - nie wiem za co to.

Mój najbardziej marudzi, jak nie może zasnąć. Rzuca się wtedy strasznie, kopie, macha rękami i sam się nakręca. Na rekach jest w miarę spokojny i zasypia, ale jak go tylko włożę do łóżeczka to od razu oczy szeroko otwarte.

Mężulek był wczoraj w kościele i już mamy ustalony termin chrztu. 7 sierpnia. Ja już się stresuje co to będzie, jak Maciek zacznie płakać w środku mszy :) Ocho, obudził się

Klaudia, moj Maciek tez najlepiej spi na reku. Jest strasznie czujny i najczesciej wie kiedy go klade do lozeczka i zaczyna sie koncert ::) :p

a wiecie ile w sumie spia Wasze dzieci?

a ja na ktg pojade dopiero po poludniu, teraz sie troche byczymy z mezulem (tez jest dzis w domku i fajnie bo mi razniej)...
... juz tydzien szkrab sie ociaga, no ale trudno...

Asiolku, fajnie ze juz jestes z nami, buziaki dla Majeczki i koniecznie wklej kolejne zdjecia...

reklama
dziewczyny - jaki "wiek" myslicie jest najlepszy jesli chodzi o chrzest? bo ja bym chyba chciala dosc szybko zeby jeszcze cieplo bylo, ale jak moja Pociehca dalej bedzie sie tak ociagala to nic mi z tego nie wyjdzie... :p

Do góry