reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Czesc dziewczynki,dawno mnie nie bylo a tu tak sie rozpisalyscie i nowe osobki doszly,ktore serdecznie witam :D

Ja od poniedzialku od tego wypadku samochodowego jakas nieswoja jestem.Ciagle sie dre wszystko mnie wkurza,a nerwy mam jak nigdy!!! Nie mam ochoty nawet kompa wlaczyc....... :(

Bylam u lekarki po ponad miesiacu w czwartek i sie gowno dowiedzialam bo jak sie okazalo nie mam karty ciazowej bo nie mam cholernych badan !!! :evil: A czyja to wina??? No jej!! Bo sama sie zdziwila ze w 16 tc.ja nie mam zadnych badan zrobionych, :roll: i mam przyjsc za 3 tygodnie z wynikami..... :cry:

I jak tu byc happy????............

reklama
Dziewczyny ja mam jeszcze taka przypadlosc w ciazy, ze mi leki wychodza szczegolnie podczas jazdy samochodem :? W pierwszej ciazy pod koniec to panicznie sie balam autem jezdzic a szczegolnie po zmroku.

Witajcie Kobietki, tak sobie poczytałam o tętnach dzidziusiów i już zaczęłam się martwić, że może mój maluszek ma za niskie... Miałam badanie w 13 tygodniu i z bazgrołów na karcie ciążowej wynika, że 120. Ale czy to nie za mało?? Ej, chyba się przejmuje niepotrzebnie, prawda?? Gazelaczku bardzo dziękuję za link do stronki - wydaje mi się, że już odwiedziłam ten sklep i były tam fajne serafany z dżinsu. Kupie sobie taki, jak tylko mój brzuszek nabierze wyraźniejszych kształtów.
Asiołku mój lekarz nazywa się Waldemar Ostapiuk i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie mam jeszcze pojęcia gdzie przyjdzie na świat mój dzidziuś, a ty masz juz może jakieś preferencje?? Na razie zaczynam myśleć o szkole rodzenia bo podobno nie warto zwlekać z tym do ostatniej chwili.
Pozdrawiam wszystkich.

Niewiem czy to prawda ale czytałam w jakimś poradniku ,że tetno dzidziusia może być nawet uzaleznione od tego czy to chlopiec czy dziewczynka.No i czy akurat odpoczywa czy moze broi w brzuszku :)

KLAUDIO te plamy na twarzy to normalne, we Francji duzo sie o tym mowi. To tak zwane plamy ciazowe, jezeli to masz to nie mozesz przesadzac ze sloncem. Ja mam ten sam problem. Podobno to znika po porodzie!!!
MANIU ja jestem kaszubka z krwi i kosci, ale pochodze z Rumii to miastecako zaraz za Gdynia. Kosciezyny niestety nie znam zbyt dobrze. A Ty rowniez pochodzisz z wybrzeza ?
Ja rowniez czuje sie samotna , jedna przyjaciolka w Gdyni a druga w Londynie ! A tutaj jestem sama w ciazy ! Ale dobrze ze mamy siebie na forum !!!
TUSIU , powiedzial mi lekarz ze te klucia to rosnaca macica i ze to calkowicie normalne !
A jezeli chodzi o tetno dzidzi to na poczatku ciazy jest dwa razy szybsze od naszego a potem spada az przy urodzeniu bedzie prawie jak nasze!
NO I WITAM ZABKE I ELFIKO !!!

No niestety te plamy w ciazy czesto sie zdazaja :? No i czasem ostuda ciezarnych w kolo ust i nosa.Ale to nie musi trwac cala ciaze-na szczescie :wink: Mojej kolezance zniknelo po miesiacu od ukazania sie.Pozwolilam zaczac sobie ten nowy watek czyli Galeryjke :) Znalazlam dzis plytke ze zdjeciami Doriana jak byl malusienki -na zdjeciu ma okolo 5 minut
5053196_d.jpg
[/img]

Aga sliczny jest Twoj Dorianek, ja nie moge sie juz doczekac kiedy moje bedzie mialo az 5 minut :D a z drugiej strony to najchetniej bym byla jak najdluzej w ciazy, bo jak na razie jest to bardzo przyjemne, w pracy Cie nie obciazaja, maz w wielu rzeczach wyrecza, rodzice chceiliby zebysmy u nich obiad jedli codziennie (mniej gotowania :) ) wszyscy sie Toba interesuja... a przynajmniej jesli chodzi o moj przypadek to czuje sie bardzo dobrze, zadnych mdlosci w ogole itd.... zyc nie umierac 8)

czesc dziewczynki, tak sobie czytam te wasze lisciki i mysle sobie, ze chyba zadna z Was nie mieszka w Tarnowskich Gorach? Szkoda wielka bo tez nie mam tu zadnej kolezanki z brzuszkiem . Dzieki Wam jest mi troche razniej i tylko musze sie nauczyc jak sie wstawia zdjecie z usg to Wam tez pokaze moja fasolke . A tak przy okazji odkad zaszlam w ciaze to mi sie wydaje, ze urodze synka, ciekawe czy tez macie taka intuicje?? No i juz sie nie moge doczekac zeby mnie to moje dzieciatko kopac zaczelo :))
Pozdrowionka i caluski od elfika :*

reklama
AGNIESZKO super zdiatko , a ile ma lat czy tez miesiecy Twoje szczesciatko ?

SYLWIO nawet nie wiesz jak bardzo zazdroszcze Ci tak dobrego samopoczucia bo ja jestem chodzacym cieniem.

ELFIKO jak lekarz zapytal mnie czy chce znac plec dziecka to powiedzialam mu ze ja juz wiem od dawna tak bardzo bylam tego pewna i sie potwierdzilo !!!

Do góry