reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

witam o poranku :D
tusiu no i całe szczęście że wasza kupka już w normie ;) pewno cośmałej nie smakowało z twojego jedzonka ;)
ja właśnie zjadłam 2 kromeczki z serkiem i pomidorkiem, wypiłam kawe inke i lecę d owyrka :) dziś obudziłam się tylko o 3, i to może bym spała tylko artek poprosił czy bym mu pić nie dała (bo stało koło mnie), to tak przy okazji poszłam sikui no i dobrze że mni8e przebudził, bo strasznie bolał mnie lewy bok bo sięzaspałam na nim,
no dobra czas powracaćdo wyrka :) i spać i spać, bo później fakt może być ciężko, ale już bym chciała !!!

reklama
widze ze tu coraz wiecej mamus dziala w nocy ale tez i zycie sie na pol nocne przestawia po porodzie...
ja pol nocy nie spalam tylko beczalam... zlapalam jakiegos megadola i nie moge sie opanowac... na pewnoz awdzeiczam to hormonom... niby nie martwie sie tym ze jeszcze nic, ale tak jakos w nocy zaczely przypominac mi sie rzeczy ktore zrobilam w moim zyciu i z ktorych dumna bynajmniej nie jestem...wiec tak lezalam w nocy, wylewajac krokodyle lzy z powodow o ktorych wydawalo mi sie chwilowo nie mysle...
zasnelam dopiero ok 6 no i rano rodzicom oberwalo sie ze sie dra do mnie z dolu, jakos nwerwy mi wysiadaja, niby ok ale widac w podswiadomosci cos tam szwankuje...

Witam. Mała w końcu sasneła. znowu walczymy z kolką. :(
Karin dzieki za radę. spróbuję może pomoże.
Julka nie chce ciągać smoka ale ja jej daję bo wisi mi na cycu po 3 godziny. Tylko ona bardzo się opiera i go nie chce z czego bardzo dumny jest tatuś. Uważa że jak kochana córeczka chce cyca to mama ma jej dać. :) Oszalał na jej punkcie ;D. i pomyśleć że tyle czasu musiałam go namawić na dziecko. ;D Ciągle nie była odpowiednia pora. najpierw chciał żebyśmy mieli coś swojego. I zdecydował się dopiero jak kupiliśmy działkę. Zanim postawimy domek trochę czasu minie a na razie coś w zastępstwie. Niestety jak się z tąd wyprowadzimy to przez jakiś czas nie będziemy mieli internetu. :( Nie wiem jak ja to przeżyje. ;D

tusiu w ksiazce pierwszy rok zycia dziecka pisza, ze kupiki zolte i zielone w pierwszych dniach jak najbardziej w pierwszych dniach sa w normie. twoja mala ma msc wiec w sumie to niewiem czy to juz pierwsze dni czy juz nie :(

a moj jas dzis w nocy nie chcial spac - nie wydaje mi sie by mu cos dolegalo bo polozony na brzuszku zasypial, ale na noc nie moge go tak zostawiac wiec urzadzal show pt. "ja wam pokaze"

licze, ze dzionek przespi wiec i ja skorzystam z odespaniem sie ;D

Sylwia trzymaj się a dołeczkom powiedz żeby zmykały od Ciebie ja coprawda już miesiąc po porodzie a jeszcze tez mnie atakują jakieś smuteczki i rozdrażnienia ech tak już bywa

Maniu daj znać czy z Wami ok po tych tornadach  :p

byliśmy dzisiaj u pediatry mała waży 2330 ;) no i została zaszczepiona w udko oj płakała strasznie ażłezki poleciały :( ale teraz śpi bidulka

Tusia pytałam czy się coś robi z tymi ropkami po szczepieniach otóż odpowiedź była krótka nic nie ruszać

Czesc babeczki!Wczoraj wrócilam ze szpitala:)Mialam cc,jestem bardzo zadowolona.Czuje sie dobrze ,Natanek tez :).Jak znajde chwilke to jeszcze cos naskrobie.
8727835_d.jpg
To Natan zaraz po porodzie
A tu zdjecie z wczoraj
8882078_d.jpg

8882313_d.jpg

I moje TRZY :)chłopaki :)
8880914_d.jpg

moze wy mi cos podpowiecie - jaka niespodzianke zrobic mezowi zokazi drugiej rocznicy bo przy dzisiejszym moim nastroju jakos nie bardzo jestem w stanie cos wymyslic...
Agnieszko super ze juz jetsescie z nami, jak tylko sie zaaklimatyzujecie to pisz co i jak u Was... ;D

dzisiaj Anie obchodzą imieniny - więc wszystkim mamusiom o tym imieniu życzę wszystkiego najlepszego  ;D
a wszystkim brzuchatkom poradzę żeby korzystały z tych naprawdę już ostatnich wolnych chwil i żeby wypoczywały bo później może to być niemożliwe ;)
ja ciągle mam oczy podkrążone i nie wiem co zrobić żeby lepiej wyglądać, wyspać się nie mam kiedy mąż od 8 rana do 20 w pracy jejku i do tego dostałam już miesiączkę bo nie karmię piersią chyba padnę  ::)  

reklama
kasiu k, ja jak na zlosc chcialabym wyspac sie na zapas to nie moge spac po nocach... okropienstwo....

wszytskim Annom najserdeczniejsze zyczenia: spokojnych ncoek, konca kolek i usmiechnietych dzieciaczkow!!!

Do góry