reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Elfiko kupka najlepsza w tym okresie jest zolta, rzadka, twarozkowa. Ale moja tez dzisiaj zrobila taka wodnista, raz nawet zrobila zelona to chyba cos ja nie tak zjadlam. Dobrze slyszec, ze twoja tez tak steka, bo sie martwilam, ze tylko moja tak robi.
Dziewczyny jutro ide z mala do kardiologa sprawdzic jej serduszko, okropnie sie boje, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.

kurcze na razie nie mam czasu pisac - tylko nadganiam i czytam - przynajmniej jestem na biezaco z problemami mam czyli moimi:).

ja mam problem z kroczem - walcze z nim strasznie - 7 dzien i nie zapowiada sie szybkie zagojenie, a maz tylko do przyszlego poniedzialku do pomocy - ale moze sie powiedzie i zdaze....

moj jas w dzien przesypia a w nocy ma ze dwie godzinny koncercik - przypomina sasiadom, ze jest:)

pozdrawaiam - jestem caly czas z wami - jak juz bedzie lepiej z czasem zamieszcze fotki - w koncu w odpowiednim miejscu.

Elfiko kupkajesli jest troszke bardziej wodnista tzn ze moze byc (to wedlug teorii "mamy" ) przekarmiona
moja gabi tez ma czasem takie wodniste kupki...nie martw sie wcale nie jestes znerwicowana ;)
Tusiu moze faktycznie tej ropki nie ruszac...a wiecie hmm...moje maludy ta szczepionke dostaly w udo
i tymcio kazda nastepnatez dostawal w udo hmm...

Aniu chyba zapomnialam Ci napisac ze milo Cie tu znowu widzec :) ja tez mam malutko czasu na takie klikanie ale wierze zez czasem sie to jakos unormuje... na razie biegam miedzy dziecmi i tesciami

Nareszcie nadgoniłam! Komputer mi się totalnie zawiesił i musiałam męża zmusić do formatowania. No i jestem.

Lilka, no nareszcie jakieś wiadomosci od ciebie. Ogromne gratulacje dla całej waszej trójeczki!!

A mnie strasznie ząb dziś boli i jutro rano - kierunek stomatolog. Ze stresu to wcale bym się nie zdziwiła jakbym urodziła. Teraz mykam przespać jakoś ten ból. Dobranoc kobietki!

Tusiu kuchania nie wiem :-[ moze cos zjadlas i taka reakcja hmm.... a brzuszek jej nie boli ?
mam nadzieje ze nocka spokojna bedzie

Alka spij spij spij ile wlezie ;D bo potem moze byc roznie ;)

ja tez ide spac poki maludy spia grzecznie

a mywlasnie ogladamy wiadomosci
...i w nocy ma byc toranado i powodz...taaaaaa ....to pewnie dlugo nie pospie :p

reklama
Do góry