reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Cześć Żabko! Fajnie, że nas coraz więcej :)
Agnieszka, ja też tu sama jedna z mojej miejscowości :(
Dziewczyny z Warszawy i okolic macie fajnie, że możecie się powymieniać informacjami o ciuszkach ciążowych czy szpitalach :)
A co do porządków, to też mam wielkie plany. Od poniedziałku zaczynają mi się ferie, więc oprócz leniuchowania mam zamiar ponadrabiać zaległości w porządkach, bo ostatnio strasznie się obijałam :) No i nareszcie poprzesadzam sobie trochę kwiatuszków. Ja mam fioła na punkcie kwiatków w domu, mam ich tyle, że nie ma już ich gdzie stawiać, a ciągle mi mało :) Zastanawiam się tylko co ja z nimi zrobię, jak Dzidzia zacznie chodzić, bo połowa stoi na ziemi. Ale to chyba za wcześnie, żeby się tym martwić, co nie?

reklama
Tusia mnie tak kłuło tydzień temu w piątek, ale po nospie przeszło. To pewnie nic poważnego, ale lepiej dzwoń do tej lekarki, bo po co masz się martwić i denerwować. Już wczoraj miałam pytać, jak tam twoja Dzidzia? Kopie znowu?

Mnie też Tusiu Kochana klulo ale po nospie zawsze przechodzi :-)

Żabko
Krajanko Moja :-) jak sie ciesze, że jesteś na forum :-) już myślałam, że tylko ja z krainy niedzwiedzi białych pochodze :-)Napisz coś wiecej o sobie... ile masz lat , gdzie chodzisz do lekarza, gdzie zamierzasz urodzić Dzidzie :-)

Ja dziś zaniedbuje forum :-) robię przeglądy domowe:-) Koci ogon mi właśnie zwisa na ekran bo kota uiwelbia monitor - ciepło w tyłek :-)

Przez chwile w ciązu dnia humor mnie zły zlapał ale sie nie dałam :-)
Życze Wam milego wieczorku :-)

czesc Zaba!!! :lol: fajnie ze dolaczasz!!!!

Tusik ja poprzednio tez na infekcje dostalam jakies czopki po ktorych wyszlo mi uczulenie :? w postaci czerwonych krostek na brzuchu
moze faktycznie polknij nospe nie zaszkodzi a moze pomoze? i bedziesz spokojniejsza!!!
ja od wczoraj mam wrazenie jakby mi ktos w srodku od pepka w dol ciagnal za jakies miesnie :? niemile uczucie...

Asiolek Ty tam za duzo nie szalej z tymi porzadkami :wink: kota poprzytulaj!!!!!!!

ja ide uciac sobie drzemke a potem pojade z lobuzem na lotnisko samoloty ogladac bo je uwielbia :wink:
buziaki Baby Kochane!!!!
a no i mamy weekend :lol: ale fajnie Lukasz bedzie w domu i bedzie sie do kogo przytulic a tak to Wy jestescie nieocenione!!!!! i strasznie super fajnie ze mozna z Wami pogadac bo tak to dostalbym kociokwiku :wink: chyba
wiecie jak to jest gdy sie jest samej ze swoimi myslami?
dobra zmykam i oczy zamykam 8)

Czesc dziewczyny!!! :p Napiszcie jakie maja tetna Wasze malenstwa. Moje ma 144. O 2 dni przestalam czuc ruchy dzidzi i pojechalismy dzisiaj do przychodni. Serduszko w porzadku wiec pewnie nie ma sie co martwic. Wierzycie, ze jestem w 17 tyg ciazy i jeszcze nie bylam badana, a pierwsze usg mam 10.02? :cry: Ta Norwegia pod tym wzgledem to dziwny kraj. Jade za 2 tygodnie do Polski na ferie, wiec od razu pedze do mojego lekarza. Na pewno zalamie rece :p
Caluje! Milej nocki :D

Ewunia, moj maluszek ma tetno 158...
nie wiem jak tam to wyglada w Norwegii, swojego czasu troche czasu spedzilam w Skandynawii i w porównaniu z Polska ich sluzba zdrowia wydala mi sie lepsz tzn dokladniejsza choc strasnie zbiurokratyzowana... ale co kraj to obyczaj...

Moj maluszek w 12 tyg mial 157 uderzen serduszka na minute, a w 15 tygodniu juz spadlo do 140 uderzen :)

I jeszcze info dla babeczek z Bialegostoku - znalazlam wlasnie stronke ze sklepem z Waszego miasta i nawet spodobala mi sie jedna sukienka. Co prawda jest na lato, ale fajna :D
http://www.sawana.adn.pl/sklep.php?act=show&id=4
zobaczcie link - chodzi mi o tą po prawej - nie jest taka siermieżna jak czesto bywa z ciuszkami ciążowymi. Inne ciuszki tez sa fajne - moze przyda sie info o sklepie :D .

milego brzuchatkowego weekendu
zamierzam porządniasto sie wyspac...
ja to od poniedzialku juz marze o piątku :lol:

A serduszko naszego maluszka bije 140/min :) Slychac bylo, jakby jakis konik galopowal :)

Gazelaczku super ta sukienka. Kurcze, ale by było fajnie jakby już było lato i można było taką włożyć!!! Uwielbiam upały i wylegiwanie się w ciepełku, chyba mam coś wspólnego z kotem Asiołka :)

reklama
Kochane juz mnie nie boli, przepraszam za marudzenie. Polknelam nospe i sie przespalam. Dotego zadzwonilam do swojej lekarz i mi powiedziala, ze napewno to nie jest objaw uczulenia, tylko objaw ciazy. Och ja glupia ciagle panikuje niepotrzebnie.
Moj bobol znow daje male znaki o sobie, albo tak mi sie przynajmniej wydaje. Czuje od czasu do czasu stuki puki i takie kreciolki w srodku. Mi na ostatniej wizycie mierzyla tetno dzidzi, ale nie powiedziala jakie jest, tylko kiwnela ze w porzadku.

Do góry