reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witaj Sylwio, mam pytanie: Czy ubrania, które kupujesz to są juz takie typowe ciążowe ciuszki?? Ja mam z tym problem, bo na ubrania ciążowe jeszcze u mnie za wcześnie, a niestety nie mieszczę się już w obecną garderobę. Ostatnio usiłowałam kupić spodnie "na sznurek" ale bezskutecznie. Chyba zaczne przychodzić do pracy w dresach. pozdrawiam

Na taki okres przejsciowy to dobre sa tez dzininki,ja mam 2 pary spodenek welurkowych ze streczem,piekna sprawa dla pracujacych cieżaróweczek :)

Eh,ja nie stety nie :( Tylko cieszę się,że są dziewczyny które blisko siebie mieszkaja jak by co to zawsze moga sie spotkać.Ja niestety do kazdej mam daleko.I w dodatku w mojej nowej miejscowosci nikogo nieznam,wiec rozmawiam tylko na forum:)

Przykro mi, pewnie czujesz sie trochę osamotniona?? A swoją drogą takie forum to bardzo pozyteczna rzecz. Chetnie będę tu zaglądać. Trzymaj sie cieplutko. :wink:

Przykro mi, pewnie czujesz sie trochę osamotniona?? A swoją drogą takie forum to bardzo pozyteczna rzecz. Chetnie będę tu zaglądać. Trzymaj sie cieplutko. :wink:

Czesc zabko no to Asiolek sie ucieszy, ze wy z tego samego miasta :D
Dziewczyny a ja znow panikuje. Kluje mnie od rana po prawej stronie, jakby jajnik. I juz nie wiem czy to moze tak byc (?) Bo chodzi mi o to, ze od wczoraj biore na infekcje globulki - propolis, ktore podobno czesto uczulaja. Moja lekarz powiedziala, ze moge je brac o ile nie jestem na nie uczulona i teraz nie wiem czy to moze objaw uczulenia?
Moze wiecie wy czym te uczulenie sie objawia, bo dzwonie do mojej lekarz i chyba zajeta jest na swoim oddziale bo nie odbiera. Wczesniej tez mnie kulo, ale chwila i przestawalo, a teraz co chwila od rana.

Tusiu, nie martw się, nie wiem czy bierzesz jakieś leki, ale w takich przypadkach najlepiej zażyć Nospę. Mnie również pobolewa z prawej strony i myślałam, że to jajnik, ale moj ginekolog stwierdził, że to w okolicy wyrostka robaczkowego. Na szczęście jak na razie nie miałam ostrzejszych objawów. Z lekarzem zawsze warto się skonsultowć, żeby sie nie denerwować niepotrzebnie. Trzymaj się ...

reklama
Zabko, co do tych ubran to te co kupilam to typowo ciazowe, a kupilam bo byla okazja... hihih

na razie brzuszka nie mam wiec spokojnie mieszcze sie prawie we wszystko... ale mam tez pare wiekszych ciuchow od kolezanki, ktora znich wyrosla (takie do pracy) no i juz mierzylam niektore rzeczy mamy, nosi rozmiar wieksze wiec na ten okres przejsciowy powiunno byc ok, no i tak jak pisze Aga dzianinki... no i biodrowki ktore znakomicie sie sprawdzaja przy jeszcze niezbyt duzym brzuszku... :D

Do góry