reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Aga ja pewnie tez bede wpatrywac sie w te zdjecia z usg :wink: wczoraj postanowilam uzuplnic pamietnik ktory zaczelam pisac zaraz po tym jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy (I-wszej) i mam sporo zaleglosci ale to moje kolejne mocne postanowienie poprawy :wink: bo tak bardzo chcialabym kiedys pokazac to dzielo :wink: dzieciom lub dac im na 18-ste urodziny :lol: i tak sobie tam wpisuje wszystko o czym mysle, co czuje, jak maly sie rozwja w brzuszku a teraz juz poza nim...ale to kolejny moj kamyczek ktory nade mna wisi i bardzo chcalabym to nadrobic a tu tyle innych dystraktorow :wink: i nie wiadomo za co sie wziasc :roll:

reklama
Dziewczyny - super wyglądacie na tych zdjęciach!
Moze powinnysmy tez zrobic wątek z naszymi zdjęciami - podobnie jak juz mamy z suwaczkami, hi hi Bo musze powiedziec ze jakos bardziej pamietam te osoby, ktorych twarz juz widzialam - tez tak macie?

Byl ktos w czoraj w smyku na zakupach? Ja poszlam ok 16 i zasiedzialam sie na dziale ciążowym az do 17, bo mierzylam i mierzylam. W koncu kupilam spodnie dzinsowe i sukienke - tez z dzinsu, taka dluga. I byla jeszcze fajna przecena rajstopek ciążowych, a ze dzis mroźno, to wciągnęłam i rajstopki i spodnie i w koncu nie zmarzlam i nic nie uciskalo. A przeceny sa az o 70%!

Asiolek dobra jestes :lol: ja wczoraj zabralam sie za tysiac spraw na raz....porzadki w papierach, porzadki w zdjeciach, porzadki w kuchni, pod lozkiem, w szafie...
szal mnie dopadl :shock:
a dzis...len!!!! i dobrze mi tak ! a co....wolno nam!!!
no nie?! :wink:

ale w domu to ja mam bałagan... i to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki wielki.... aż mi sie nei chce patrzeć bo sie mozna załamać :-(
no ale już sie wypluskałam... zjadlam ciastko... może rozpedu nabiore i porzadki sie jakoś załatwi :-) a może i nie ihihihihihi

Cześć lipcowe Mamusie, chciałabym do Was dołączyć. Witam wszystkich serdecznie. Mam termin 22 lipca i nie mogę się już doczekać.

witaj, jestem z Białegostoku. Nie wiem dlaczego nie wyświetlają się moje dane. Może powinnam coś zmienić w ustawieniach profilu??

No to mamy dwie nowe mamuski lipcowe: Zabke i Elfiko, witajcie Babeczki coraz wiecej nas tu, a i tak bijemy rekordy w porownaniu zinnymi miesiacami...

Asiolku, nie przejmuj sie tez mam balagan taaaki, ze az boje sie pomyslec o weekendzie, bo zamiast odpoczynku czeka mnie pewnie nadrabianie zaleglosci... :(

Gazeleczku, ja wczoraj bylam w Smyku ale dopiero ok 17.30 to sie pewni minelysmy :( dokupilam sobie czarna spodnice i biala bluzke do pracy i zaplacilam 50 zeta, moze jeszcze cos sie trafi na jakis przecenach w koncu w lutym najwieksze, ja mam w maju chrzest w rodzinie, komunie, a w czerwcu wesele najblizszej przyjaciolki wiec gdyby sie trafila jakas ooooogromna kiecka to bym kupila :lol:

ten pomysl ze zdjeciami bardzo mi sie podoba 8) , w koncu ludzie to wzrokowcy, potem mozemy zrobic nowy temat: galerie brzuszkow :D (chyba na dzicko-info maja taka)

reklama
Witaj Żabko :) O zdaje się ,że nie jesteś jedyną osobą z Białegostoku,przypuszczam że znajdziesz tu bratnią duszę z twojej miejscowości :)

Do góry