reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

To tak jak ja(ja to chyba jeszcze gorzej mam jednak)Bo niemam tu kolezanki w ciązy,ani nawet kolezanki która by nie byla w ciazy.Po prostu w tej miejscowosci niemam znajomych jeszcze :cry: Wiec jedyne rozmowy jakie przeprowadzam to te na forum :o

reklama
dziewuszki, ja mam smiesznie bo moja kolezanka z liceum jeszcze jest teraz w ciazy z drugim dzieckiem i tylko 4 dni dluzej ode mnie :D ale nie mamy zbyt intensywanego kontaku, wiec po sklepach i tak chodze sama... :( albo z moja Poloweczka :D jak da sie wyciagnac... wczoraj jezdzil wozkami po skelpie jak szalony :lol:

Asiolku, wczoraj slyszalam pewna historie, dziewczyna panicznie bala sie porodu naturalnego, chciala cesarke, no ale rodzina przekonala ja jednak, po 24 godzinach porodu naturalnego, lekarze zdecydowali sie na cesarke, mowi ze nie rodzila chyba dlatego ze sie zblokowala psychicznie, wiec czasem cos w tym jest ze ze wzledow na psychike cesarka jest wskazana...

choc ja wiem ze bede rodzic naturalnie :) [/list]

A mi dzisiaj do tych syfków na buzi doszły jakieś takie czerwone plamy :( Może mnie krem uczulił? Ale stosuje ten sam od dwóch miesięcy i nic się nie działo, a dzisiaj jak się wykąpałam rano i posmarowałam buźke to jak jakiś fantom wyglądałam :( Dziewczyny, też macie coś takiego?
Eska - w 17tc nie musisz już mieć pełnego pęcherza. Ja byłam w tym tygodniu na usg i specjalnie przed badaniem poszłam do kibelka, bo ostatnio (w 13 tc) jak miałam pełny pęcherz, to zasłaniał macicę i nie było nic widać, dopiero musiałam isć zrobić siusiu i można było coś zobaczyć.

Klaudio ja mam to samo z twarza, jakies syfki mi wychodza i do tego czerwone place na brodzie i policzkach przy nosie. Aj. Jak wyjsc to tylko z pudrem na twarzy.

Czesc Babki!!!
jednym okiem patrze bo drugie spi :wink: jeszcze
a ja tu tzn tu gdzi jestem..nie ma ani jednej dziewczyny z ktora moglabym pogadac taaak po prostu o wszystkim :( tzn mam ale Amerykanki a te maja inne podejscie do zycia no jest tez jedna stara panna w wieki 34lat ktora robi podchody do LUkasza a mnie szlag trafia bojestem okropna zazdrosnica i mimo ze Duzy robi sobie z tego zarty to mnie to okropnie wkurza :evil:

no i ostatnio zaczelam powatpiewac w siebie ah szkoda wiem wiem szkoda czasu na pierdolki :wink: wiec juz nie smece
moze dzisiaj bedzie dobry dzien?!
Aga porownujesz zdjecia z usg? Doriana z MAluszkiem?
ja mam wizyte 2 lutego i ciekawa jestem czy bedzie usg hmmm...

aha
Anitko czy Ty masz jakies kaszubskie korzenie? bo wiesz moi rodzice przeprowadzili sie na Kaszuby i tam skonczylam liceum (moze znasz Koscierzyne?!)

Maniu, glowa do gory, jeste super babka a lukasz pewni caly w Ciebie zapatrzony... chociaz wiem ze mimo wszelkich racjonalnych tlumaczen i tak jestemy zazdrosne o znaszych mezow... chyba zreszta to nasila sie w ciazy i kiedy mamy malenstwo, bo nie zawsze wtedy mamy czas dbac o siebie a i widok w lustrze nie nastraja pozytywnie...

Tusiu, Klaudio, nie martwcie sie, ja mam problemy z cera od zawsze (moze sie juz przyzwyczailam) ale Wam to minie i za pare miesiecy znowu bedziecie piekne :D , ja po cichu licze ze moze wlasnie po ciazy w koncu bede miala spokoj z cera :D , bo musialam przerwac moja ostatnia kuracje na cere, ktora o dziwo skutkowala, ale w ciazy nie mozna nbylo jej stosowac :?

ja juz w poniedzialek mam usg, i tez nie moge sie doczekac szczegolow tj jak duze jest moje malenstwo i czy wszystko jest ok, takie zwykle, ale chce tez sie zapisac na te 3d, ale nie wiem w ktorym tygodniu najlepiej, moze mi cos podpowiecie, chcialabym miec taka pamiatke...[/list]

Sylwia dzieki za slowa otuchy! masz racje w ciazy kazda nawet malenka glupota urasta do ogromnych rozmiarow...a ta panna faktycznie nie bede sie przejmowac z reszta nie jest tego warta :wink:

aa z tego co wiem to mozna tu wstawic zdjecie jak juz jest wstawione na jakiejs stronie www wystarczy prawym klawiszem myszy kliknac na to zdjecie, pojawi sie lista i znowu kliknac na wlasciwosci a tam bedzie adres tego zadjecia, nalezy go skopiowac i wkleic tu poprzedzajac znakiem

lub 2 sposob zrobic sobie foto album np na onecie tam podobno jest jakas instrukcja jak to zrobic i pewnie wkleja sie tak samo z tego albumu zdjecia jak ze strony)
powodzenia!!!
a ja caly czas ucze sie robic ta nasza strone www i tylko czasu brak :roll:

Maniutak, włśnie oststnio się na tym złapałam, że porównuje zdjecia z usg obu dzieciątek:)Aha,Maniu ja latem robiłam naszą stronkę jeszcze nie jest oddana do uzytku a juz jest przeterminowana bo tam pisze jeszcze ze mamy jednego bajbusia i ze na razie na 2 nam sie nie zanosi.Musialabym cos tam pozmieniac...ale kiedy :?

reklama
My wczoraj z Mężulem aktualizowaliśmy forum nasze :-) itd. kilka dobrych godzin z głowy... a dziś od rana robię porzadki w płytach bo pudelka leża oddzielnie a płyty oddzielnie :-)

Humorek mam nijaki... nic mi sie nie chce.... tylko zeby dziś umyłam ... i tak siedze jak osioł :-)

Do góry