reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Asiołku i Tusiu! Ale fajne babki jestescie :)
Anitka! Gratulacje chłopczyka!!! Ja tez myslałam, że sie juz dowiem, ale niestety nie było jeszcze widać. Ale brzuszka jeszcze też nie mam, więc wg tej teorii to moze być dziewczynka :)

Wiecie co dzisiaj odkryłam dobrego? Bardzo lubię kawkę, ale nie chce za dużo pić w ciąży, więc wymyśliłam dzisiaj nowego drinka :) Zalałam sobie dzisiaj kawę rozpuszczalną (ogólnie to nie lubie rozpuszczalnej) gorącym mlekiem, posłodziłam no i wyszło mi coś w rodzaju gorącej czekolady, tylko lepsze :) No i wyrzuty sumienia mniejsze, że Dzidzi nie truję kofeiną, bo przynajmniej z mlekiem piję :)

Pozdrawiam wszystkie Brzuszki: małe, duże i te jeszcze płaskie też!!!! Mi się wydawało, że mi brzucho nie rośnie, ale próbowałam się dzisiaj wbić w moje dżinsy sprzed ciąży, no i niestety, na pupę wlazły, ale dopiąć się nie było szans :D Tzn. że jakieś brzucho jest :)

reklama
Dzieki dziewczyny za komplementy, wy tez na pewno ladne mamusie jestescie :D A ja teraz peyszczata to juz nie taka ladna :lol:
Klaudio wes sobie zmierz obwod pasa a zobaczysz jak brzuchol rosnie, choc nie widac mi juz przybylo 16cm.

Tusia, to fakt, już mam 10 cm więcej w talii :)
A co do pryszczy, to też mi straszne na buzi powyskakiwały. Pełno mam takich czerwonych krostek i to tylko na twarzy :(

Asiołku przeczytałam o twoich ustaleniach po zajściu w ciążę i teraz i tak sobie myślę, że to chyba dlatego ta nasza ciąża trwa tak długo, żebyśmy miały czas się przyzwyczaić do pewnych rzeczy i do nich dojrzeć. Bo przecież chyba każda z nas widząc te dwie kreski na teście przeżywała zarówno chwile euforii jak i strachu o to, jak to będzie. A teraz, jak nasze suwaczki przesuwają się coraz to bardziej na prawo więcej chyba rozumiemy i spokojniej do tego podchodzimy. Bo jak się czyta wasze opowieści o tych slicznych Dzidziach, to od razu widać, że wszystkie strasznie pragniecie tych małych istotek. A to, że będzie bolało, że potem może być trudno, że nocki nieprzespane... - myślę, że to da się przeżyć, byle te nasze dzieciątka wszystkie były zdrowe!!!
A my najwyżej przypłacimy to jakąś małą depresyjką poporodową :) I jak nam będzie źle, to najwyżej czekoladkę zjemy, albo na forum zajrzymy i od razu nam się lepiej zrobi.
Śpijcie smacznie Mamuśki i niech się wam wasze małe aniołki przyśnią :)

Tusiu piękna kobieta z Ciebie :D Ja chyba też poproszę meza żeby mnie nauczył jak pokazać swoje zdjecie.
Całuski na pocztaek dnia!!

4984852_m.jpg
[/img]
A oto moja dzidzia ale z przed ostatniego USG :D

Dziewczyny a czy macie już takie zdjęcia z brzusiami?Ja jeszcze nie :( Ale myślę że za tydziń jakieś sobie zrobię, bo planujemy zakup nowego aparatu.

reklama
Aga jak włozyłaś obrazek ?? Może znasz jakiś prosty sporób z którym sobie poradze sama? Tak chciałabym Wam pokazać zdjecie mojego dzidziusia.

Do góry