reklama
E
eska
Gość
Witam,
Wyslalam juz to pytanie na inny watek, ale tu jest faktycznie wiekszy ruch wiec ponawiam.
Czy do USG przez brzuch trzeba miec wypelniony pecherz??
Bede wdzieczna za odpwiedz.
Pozdrawiam
Eska - 17tc
Wyslalam juz to pytanie na inny watek, ale tu jest faktycznie wiekszy ruch wiec ponawiam.
Czy do USG przez brzuch trzeba miec wypelniony pecherz??
Bede wdzieczna za odpwiedz.
Pozdrawiam
Eska - 17tc
AgaR.
Fanka BB :)
W ubiegłej ciąży byłam u 2 lekarzy i jeden mówił poco pani z pełnym przychodzi przeciez to i tak wszystko widać a 2 znowu wyzywał jak bym przyszła z pustym :? A w tej ciąży to na razie tylko przez pochwe miałam robione usg...Ale myślę że to chyba od sprzetu durzo zalezy
elfiko
lipcowe mamy ´05
czesc dziewczynki to ja elfiko
Wlasciwie dopiero od wczoraj jestem zalogowana na forum a juz mi sie poprawil humorek i maz musi mnie od komputera przeganiac
Ciesze sie ze jest Was tak duzo to dodaje otuchy a przyznam, ze ostatnio mialam straszne dolki.
Jak juz pisalam na innym temacie moim probvlemem jest to, ze lekarz nie zbadal mnie jeszcze wewnetrznie a jestem juz w 16 tygodniu .
No i badanie krwi i moczu mialam tylko raz na poczatku a teraz tylko badanie krwi na przeciwciala mi zrobil. Czy to nie jest dziwne? Prosze poradzcie co mam robic ?
Wlasciwie dopiero od wczoraj jestem zalogowana na forum a juz mi sie poprawil humorek i maz musi mnie od komputera przeganiac
Ciesze sie ze jest Was tak duzo to dodaje otuchy a przyznam, ze ostatnio mialam straszne dolki.
Jak juz pisalam na innym temacie moim probvlemem jest to, ze lekarz nie zbadal mnie jeszcze wewnetrznie a jestem juz w 16 tygodniu .
No i badanie krwi i moczu mialam tylko raz na poczatku a teraz tylko badanie krwi na przeciwciala mi zrobil. Czy to nie jest dziwne? Prosze poradzcie co mam robic ?
E
eska
Gość
Dziekuje za odpowiedz. Widac nie ma na to reguly. Ale skoro lekarz nie uprzedzil, to nie bede sie przejmowac i pojde tak jak dam rade
Pozdrawiam
E.
Pozdrawiam
E.
tusia25
Fanka BB :)
Kochane dziewczynki jak tam wasze samopoczucie, bo mi cos wracaja mdlosci, zwlaszcza w nocy, a przeciez mialo ich juz nie byc. Jestem dzisiaj w zlym chumorze bo przyszedl tesciom duzy rchunek za prad i musimy sie dolozyc. No i to co narazie zaoszczedzilam (200zl) pojdzie na zaplacenie Pozatym moj tesciu dzisiaj poszedl do szpitala na oddzial zakazny - mial ostatnio jakas biegunke i bole glowy i tak mu kazali.Mam nadzieje, ze mnie nie zarazil tym czyms.
A
Anonim
Gość
Tusieńko mnie tez te straszne mdlosci z powrotem dopadly :? I wlasnie niewiem dlaczego?!
Ale z Ciebie Tusiu fajna Babeczka...ja nie mam zadnych zdjec na komputerze za wyjatkiem takiego co do dyplomu robilam no i paru z wesela, jak bede w domku to pokombinuje moze cos mi sie uda wstawic...
Tusiu, Anitko, ja te chudne wiec nie wiem jak to bedzie dalej, w sumie mam 160 wiec malutka jestem i zastanawiam sie co bedzie jak bede miec duzego dzidziusia, no ale nie bede sie martwic na zapas...
Dziewuszki z W-wy moze kiedys sie spotkamy gdzies w centrum skoro wszystkie mamy tak blisko, ale moze jak juz bedzie wuidac brzuszki... przynajmniej bedzie jakis znak rozpoznawczy... hihih
wiecie co mam namiar od kolezanki na usg 3D podobno za 150 zeta na krakowskim przedmiesciu, jak sprawdze czy ok to wysle namiary...
ja mdlosci nie mam, zreszta w ogole czasem czuje sie jakbym miala ciaze urojona, bo ani brzuszka ani objawow :lol:
Tusiu, Anitko, ja te chudne wiec nie wiem jak to bedzie dalej, w sumie mam 160 wiec malutka jestem i zastanawiam sie co bedzie jak bede miec duzego dzidziusia, no ale nie bede sie martwic na zapas...
Dziewuszki z W-wy moze kiedys sie spotkamy gdzies w centrum skoro wszystkie mamy tak blisko, ale moze jak juz bedzie wuidac brzuszki... przynajmniej bedzie jakis znak rozpoznawczy... hihih
wiecie co mam namiar od kolezanki na usg 3D podobno za 150 zeta na krakowskim przedmiesciu, jak sprawdze czy ok to wysle namiary...
ja mdlosci nie mam, zreszta w ogole czasem czuje sie jakbym miala ciaze urojona, bo ani brzuszka ani objawow :lol:
reklama