reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

witam witam :)
a ja własnie się przebudziłam myślałam że może jakaś 5 a tu 8, wczoraj poszłam spać po 2, jeszcze na koncert pudelsów na tvp2 się załapałam :)
teraz zjadłam kromalka z białym serem (z jogurtem nat i cukrem) i chyba dalej mknęspać :D

no alka oby ta pełnia zadziałała :D

reklama
Czesc babeczki!Ja dzis do doktorka ostatni raz,jutro do szpitala no i najprawdopodobniej cc w czwartek.Nerwy mam straszne.No i martwie sie strasznie jak to rozstanie zniesie Dorian.
Asiolku a ty jestes ostoja spokoju? ;)E,bo jua mam galara ;D ;D ;D i tyle.

Maniu kochana moja dzidzia wolno przybiera urodziła się 1910 a w zeszłym tygodniu miała 1950 ::) żadna rewelacja ale ważne że już nie gubi, teraz więcej je więc mam nadzieję że ma już te dwa kg zresztą za kilka dni znowu jedziemy na kontrolne zważenie to się zobaczy :)

Frida słodziutka ta Twoja Igusia

Tusia ja od tygodnia walczę z kolkami i cudem udało mi się właśnie skrócic ten czas z 2 godzin na pół godzinki ;D
z dość dużej odległości użyłam suszarki i potrzymałam tak około 1 min co chwilkę sprawdzając ręką czy nie za ciepło małej na brzuszku i jakoś zasnęła wczoraj kładłam ciepłą pieluszkę ale mała strasznie się kręciła wiec chyba Frida mi napisała o tej suszarce więc jeszcze raz wielkie dzięki to działa bo mała zasnęła

;D ;D Agnieszko ja myślami jestem z Tobą :-) i w sumie nerwami też ihihihih :-) miałąm gości wiec ten czas upłynął super... i raczej staralam sie nei skupiać uwagi na porodzie ( co oczywiscie do końca możliwe nie jest) ...

Bardzo sie emocjonuję... wczoraj zadawąłm lekarzowi głupie pytania typu: czy ta koszulka szpitalna do operacji ma zakrytą pupe? :-) bo jakoś nie chciałabym świecić gołym tyłkiem :-) albo czy boli cewnikowanie... wiec cewnikowanie robią już jak działa znieczulenie... itp. :-)

Ciesze sie ze to już tak blisko bo fizycznie jestem wykończona i obolała.... naprawde już ledwo znosze te dolegliwosci... no i dostałąm furagin bo mam jakieś bakterie w moczu... a teraz czekam i odliczam...
zostało 3 dni

Cześć dziewczyny ;)
U mnie się chyba zaczyna, zaczął mi odchodzić czop...
Narazie jeszcze jestem oazą spokoju, ale emocje stopniowo narastają ;)

Mój wyluzowany mężulek pojechał sobie do pracki i mówi, że jak się zacznie to mam dzwonić...
A skąd ja mam wiedzieć kiedy się zacznie... Moja mama mówi, że u niej to było tak, że bolały ją dopiero parte...

może i mnie się poszczęści :)

jeju kobietki trzymajcie się
Asiołku fajnie że to już naprawdę bliziutko narodzin Twojej dzidzi
e mama mnie też dopiero bolały bóle parte ale te pierwsze czułam jako regularne napinanie brzucha więc tego nie jesteś w stanie też nie zauważyć polecam ciepły prysznic

e_mama no to trzymamy kciuki żeby ten czop był poczatkiem...
asiolku, agnieszka zazdroszcze Wam ze wiecie kiedy, mi zostaly dwa dni ale nic sie nie zapowiada, dzis sa mojej mamy urodziny i bylo zamowienie do Malucha zeby bylo dzis, ale na razie ciesza is pokoj...
kasiu_k miejmy nadzieje ze mala jest juz na dobrej drodze... ani sie spostrzezesz a bedzie z niej duza panna...

reklama
Do góry