reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Moja nawet jak zasnela to przez sen sie prezyla i jeczala a jak sie obudzila po dwoch godzinach to jeszcze troche zwymiotowala. Ja mam dzis czerwone oczy moze godzinlke spalam. Daje jej od wczoraj ten Lakcid, ale narazie nie widze efektu. Juz nie wiem co robic?

reklama
Czesc Wszystkim
Niestety nie moglam nic wczesniej napisac bo net siad
ja juz po wszystkim moja mala urodzila sie 13.07.05 w srode o 2 50 w nocy
ma na imie Anna Maria wazyla 3210 / 54 cm 10 p.apgar
Urodzilam bardzo szybko 1 faza 2 god. 2 faza 5minut ,nawet nie wiemy razem z mezem kiedy sie to stalo
pozdrawiam was wszystkie

e mamo no to teraz moze sie zaczac dziac w kazdej chwili choc niekoniecznie...bo czop sluzowy moze wysunac sie nawet do 2 tygodni przed porodem.Mi  w pierwszej ciazy wylecial rano a o 17.00 mialam juz synka.Do poludnia zaczely narastac skorcze,pozniej pek pecherz i dalej juz poszlo ;) ;D

Tusiu - bidulko - jak ja Cie rozumiem:)
Spróbuj kropelki Esputicon i masuj małej brzuszek ( nózki do góry) - u nas to zbawienny wpływ na kolki ma spokój i cierpliwosć Męża - zagoń starego do masowania - może tez sie uda:)))
Trzymam kciuki za wszystkie mamy u których sie własnie zaczyna..... no i te u których sie jeszcze nie zaczyna:)
Całusy

Agnieszko, chciałabym żeby u mnie było podobnie :)
Zaczęłam mierzyć to coś co wydaje mi się skurczami, kurde nie wiem co mam myśleć...
nie prawdopodobne żeby prawdziwe skurcze były tak mało bolesne ??? :o :o :o

mam dziś wizytę u gina o 19:30 :) ciekawe czy doczekam :)

dziękuję Wam wszystkim za wsparcie :)

Gratulacje Kurko Anna Maria tak nazywa sie moja siostra, bardzo ladnie jak w tej piosence.
Aniu czy te kropelki pomogly u ciebie? Czy twoj tez sie tak prezyl jakby nie mogl zrobic kupki i wymiotowal?

reklama
Do góry