reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Martuśka gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!

A my dziś byliśmy u lekarza i dzidzia waży 4300 :o :o co do terminu ceaarki nic sie nie zmieniło 22 na 19 idziemy do szpitala a 20 zaczyna sie operacja!!! :-) ech te emocje

pozdrawiam serdecznie

reklama
witam :) ciągla i wciąż 2w1 :( i bez skurczy :(

martuśka gratulacje!!!!

dziewczyny maleństwa piękniusie :)

a u mnie w sobote były jakieś skurcze, poszliśmy nna parapetówę do przyjaciół i były jeszcze częstsze, przyszliśmy do domciu myśleliśmy jechać do szpitala, ale położyłam się i jakoś tak przysnęłam, w nocy 2 razy mnie atakowały kilkak\rotnie, nad ranem miałam sporo i co minutę, pokołatałam się po chałupce i już byłam gotowa jechać, ale położyłam się popatrzeć co ile je mam i czy nie ustąpoią, zasnęłam jak wstąłm to wszystko przeminęło :( (( przez cały dzionek przeleżałam prawie.
dziś za to nałaziłam się i jedynie co to efekt jest w postaci nóg totalnych balonów!!

może to były te przepowiadające, moze dobrze że nie pojechałam bo by mnie położyli i teraz musiała bym tam leżeć. czuję ruchy maleństwa więc się nie przejmuję bardzo a w środę na usg.

pozdrowionka i zmykam spać

Martuśka - serdeczne gratulacje :):):)
Masz pięknego bobasa:)

Widać napad gorszego samopoczucia był związany z bliskim porodem :)

Ja dziś sobie zaaplikowałam ostatni spacer po sopockim molo i coś mi podpowiada, że wkrótce i u mnie zacznie się dziać to na co tyle czasu czekam....
Tymczasem jutro kolejna wizyta u gina...

Asiolku! no no no... :) jeszcze tylko pare dni a wlasciwie to mozemy liczyc juz godziny ;D i Majka bedzie w ramionach ;D

Kasiu! moja Gabi tez mi daje popalc z tym karmieniem :p a ja chodze na pol przytomna :p aaa... czy malutka przybrala juz na wadze?

Niewiem ale moja zalicza chyba teraz etap - kolki. Bo tak okropnie placze okolo 1,5 godziny po kazdym jedzeniu i to po moim mleku. Jakies problemy przy tym z kupka ma, bo caly czas sie prezy. Bidulka nie wiem jak jej pomoc. Narazie co jej daje to nic nie pomaga.

reklama
Cześć Kochane babulki.

Moja malutka nadal ryczy w niebogłosy w kąpiei i nic nie pomaga. Wczoraj nawet czuła że będzie kąpiel i zaczęła marudzić już przed. Myślała że przy cycku ją to ominie. Co za spryciula. Jest najedzona nic ją nie boli a ryczy jak syrena strażacka. Tylko się wykąpie i spokój?????????

Martuśka wielkie buziaczki i gratulacje

Kasiu K Martynka jest śliczniutka a body superaśne.
Majeczka Tuśi jak zwykle słodziutka i numerantka niezła z Niej chyba wyrośnie. ;D

Klaudia Twój synek już za młodu zaczyna trening i bardzo dobrze niech sie chlopak wprawia w bajerowanie lasek ;)
Zaraz wkleję zdjęcia mojej Igi z niej też niezły numerek chyba wyrośnie. ;D

Do góry