reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Sylwia ja byłam w LIM w Mariott u Dr Maja - on prowadzi moja ciążę. Tak wogóle to super lekarz. Powiem tyle - żadna z nas przyszłych mam nie jest sobie w stanie wyobrazić jak mocno ludzką postac - nawet juz 3 m-cu w sobie nosi!!

SYLWIUS nie Ty jedna masz wyrzuty sumienia i nie jeden blad w przeszlosci !! :D WITAJ W KLUBIE :D Wiem ze to trudne , ale najlepsze wyjscie to zapomniec !!!

TUSIU tez mi lepiej ze nie jestem sama, ktora gubi kilogramy !!! Moj lekarz powiedzial ze nie ma sie czym martwic !! Pocieszyl mnie rowniez poniewaz powiedzial ze im kobieta wyzsza tym latwiejszy porod ! A Ty rowniez do malych nie nalezysz !

DZIEWCZETA dziekuje za gratulacje !!! ja chyba tez sie ciesze bo jak pomyslec to synek zawsze bardziej za mamusia !!! To znaczy mam nadzieje !?

hehehe a ja Wam zazdroszcze tej chudości bardzo :-) chciałabym nie miec nigdy problemó z nadwagą ale całe życie mialam ...l mam zaburzenia hormonalne stad moje tendencje - szkoda, ze nie w odwrotną stronę :-)

Przeszłość za każdym czasem chodzi.... nie zawsze miła... ale najwazniejsza jest przyszłośc i chwila która trwa obecnie :-)
musimy wszystkie podnieśc do góry główki :-) i życzę nam wiele uśmiechu i radości :-)

Tusia!!!! to takie same wymiarki mamy :wink: no prawie ja mam tez 167cm przed pierwsza ciaza 53kg to standart po 49/50 a teraz pewnie jakies 2 kg do przodu :lol:

Anito czy to jakies takie ludowe przesady co do brzuszka? :lol: ale bylo by fajnie miec dziewczynke ...no drugiego lobuza oczywiscie teeeeeez!!!!!!

Asiolek kurcze ja tez sobie Ciebie wyobrazalam w ciemnych wloskach hmm...
ladniutkie to zdjecie na prawde ladniutkie!!!!!
to juz wiemy jak wyglada Aga i Asiolek :lol: :lol:

rany.. jestem dzis nieprzytomna moze kawa pomoze?
no moje postanoweinie: wiecej z Malym mniej z komputerem...ale czy ja wytrzymam bez zagladania tu tak czesto...
niewiem.gif

NO TUSKA jak z zurnala !! :D

MANIU o tych brzuszkach to tak na kaszubach mowia !!! Jak w szpic to chlopak jak a polokragly to dziewczynka !!! To sie naprawde niezle sprawdza !

reklama
Asiołku i Tusiu! Ale fajne babki jestescie :)
Anitka! Gratulacje chłopczyka!!! Ja tez myslałam, że sie juz dowiem, ale niestety nie było jeszcze widać. Ale brzuszka jeszcze też nie mam, więc wg tej teorii to moze być dziewczynka :)

Wiecie co dzisiaj odkryłam dobrego? Bardzo lubię kawkę, ale nie chce za dużo pić w ciąży, więc wymyśliłam dzisiaj nowego drinka :) Zalałam sobie dzisiaj kawę rozpuszczalną (ogólnie to nie lubie rozpuszczalnej) gorącym mlekiem, posłodziłam no i wyszło mi coś w rodzaju gorącej czekolady, tylko lepsze :) No i wyrzuty sumienia mniejsze, że Dzidzi nie truję kofeiną, bo przynajmniej z mlekiem piję :)

Pozdrawiam wszystkie Brzuszki: małe, duże i te jeszcze płaskie też!!!! Mi się wydawało, że mi brzucho nie rośnie, ale próbowałam się dzisiaj wbić w moje dżinsy sprzed ciąży, no i niestety, na pupę wlazły, ale dopiąć się nie było szans :D Tzn. że jakieś brzucho jest :)

Do góry