reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

NiaNia, mi sie czesto sni moje dziecko, we snie wiem ze to moje ale nie wiem ani jaka plec ma ani nie pamietam pozniej jak wygladalo...
mam pytanko do juz rozdwojonych, czy maluszkom robicie zdjecia bez lampy? bo slyszalam ze nie powinno sie uzywac, tylko nie wiem przez jaki okres...?

reklama
Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było. Niestety nie mam czasu. Gratulacje dla nowych mam. Niestety nie dałam rady przeczytać wszystkiego. Mam spore zaległości i raczej ich już nie nadrobię. :) Julia czasami po trzy godziny wisi mi na cycku :). Na szczęście mało płacze. Tylko jak jest głodna. Ale wystarczy podać cyca i jest ok. Śpi po 3 godziny a ja razem z nią. MImo że wszystko jest dobrze miewan napady płaczu bez żadnego powodu. :( Po prostu nie mogę się powstrzymać. Zalewam się łzami a mój biedny mąż nie wie co ma robić. Muszę już lecieć. Mała wzywa cycusie. ;D

Agatonik, fajnie ze juz jestes z nami, masz sliczna corecke... na pewno wszytsko sie unormuje, poczytaj troche forum inne mamy maja podobne problemy i jakos wspolnymi silami i wzajemnymi radami radza sobie coraz lepiej  ;D ... a ja czytam i czytam i mam nadzieje ze wszytsko zapamietam ... pod tym wzgledem mny tj te z drugiej polowy lipca mamy troche lepiej... tylko najgorsze to oczekiwanie... :(

Sylwia dziękuję bardzo za odpowiedź w sprawie farby!

A galerie macie prześliczne i tę z brzuszkami, i tę z dziciaczkami. Wasze maleństwa są przeurocze, wprost nie mogę się na nie napatrzeć :-*
Klaudio czemu Twój synek ma różową opaskę, a ta koleżanka niebieską? Zawsze mi się wydawało, że jest odwrotnie ;)

Pierwsze zdjecia synka Aleksandra:http://www.slawomir.piwowarczyk.com.pl/
Pozdrawiam wszystkie lipcoweczki

To pisalem ja Zadowolony Tata, mama czuje sie dobrze choc jeszce w szpitalu. Maly urodzil sie w nocy dzis tj. 18 lipca o 2.15 czasu londynskiego, ma 50cm i 3.100 i wyglada troche jak alien troche jak mamuska ;-)

Martuska Gratulacje !!!
ale mnie zaskoczylas, mialas czekac na mnie.....w koncu ten sam termin, no ale juz trudno Dzidzia sama wie najlepiej kiedy na świat...
...Aleksander jest sliczny....

reklama
Doxa, z tego co wiem, w niektórych reg\ionach w Polsce jest inaczej niz na calym swiecie, tzn rozowy kolor jest dla chlopca, niebieski dla dziewczynki, tez tego nigdy nie rozumialam ;D

Do góry