reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ale super ze mamusie wracaja ;D

na razie mamy pelna game relacji z cc ;D - dzieki dziewczyny :laugh:

Bylam wczoraj na KTG i nic :laugh: - czekamy nadal :laugh:

reklama
czy wracam to raczej bedzie zalezalo od mojej coreczki ;D ;D ;D ale bede sie starac odzywac od czasu do czasu,

Obstawiam ze tak za jakies trzy tygodnie pierwsze mamusie juz mocniej sie beda ujawniac bo i ich zycie odrobinke sie ustabilizuje, juz bedziecie wiedziec wiecej itp. Na poczatku jest pewnie najtrudniej i najbardziej czasochlonnie.

No nic zobaczymy - licze ze bede miala z kim pogadac o pieluszkach pod koniec sierpnia ;D

Kurcze jak oglądam wasze dzidziołki to aż mi się serducho ściska, u mnie jak nazłość wszystkie objawy które miałam porodu przedwszesnego poszły w las, i jak teraz juz w zasadzie mogłabym rodzić to zero objawów, ciekawe kiedy ja się pochwalę moją Majeczką
Gratuluje mamusiom nowym i trzymam kciuki żebu maluszki łądnie jadły i grzecznie spały no i rosły zdrowe ;D

Hej dziewczyny. Melduję sie ciągle 2w1. Ale jak dziś zobaczyłam mój suwaczek, że już tylko 5 dni mi zostało, to nie powiem, ciarki mnie przeszły. Czytam, jak to wody odchodzą i chyba muszę te torbe znowu sobie na tip-top przygotować, bo po fałszywym alarmie z ktg stan torby się pozmieniał, z porodowego na rozrywkowo-szpitalny (nakupowałam gazet, mając w perspektywie leżenie kilkudniowe). A skoro mam czekac na Niunię spokojnie w domku, to lepiej nie ta torba będzie tylko do złapania i wyjścia na porodówkę.
Gratulacje dla dzielnych Mamuś, dzieciaczki są prześliczne :)

oj martika w Krakowei też upał, właśnie wróciłam z mamą ze spaceru i padłam zaraz prysznic i jakies małe sprzątanko

Elfiko ja mam takie kapturki tylko nie wiem jakiej firmy, ale mi nie chca sie dobrze zassac i spadaja podczas karmienia z piersi. Sa zrobione z takiego cienkiego silikonu, czy te z Aventu, tez? Bo ja mam tak pogryzione sutki, ze nie moge mojej karmic piersia, narazie sciagam sobie pokarm i daje jej z butelki. Niewiem czy przy tym nie zostane, bo jest to dla mnie naprawde wygoda. Moja wisiala mi do wczoraj na cyckach prawie non stop, a w nocy mialam to samo co i ty, pojadla z 10 minut, potem ssala nie ciagnela przez sen i jak jej zabieralam cycka to po chwili rozbudzala sie z krzykiem i jeszcze glodnym pyszczkiem. Teraz jest luzik moge czas poswiecac innym rzeczom.

reklama
Karin dopiero przeczytałam :-) Trzymam kciuki. A miałysmy tzymac sie razem 8)

Jak tak dalej pójdzie to chyba faktycznie bede ostatnia. Po moich obsrwacjach szpitalnych wiem, ze wcale nie ma sie do czego spieszyc. W 8) takim sensie,ze trzeba korzystac z kazdej chwili, duzo spac i robic na co sie ma ochote. Potem juz nie ma odwrotu...
Chyba zaczełam sie bać.

Do góry