reklama
Karin
Lipcowe Mamy'05
Oj, trudno mi się rozstać z wami. Wody mi odeszły i nadal odchodzą ale skurczyka ani jednego i co wy na to? To sobie jeszcze tu posiedzę.
Dzisiaj mój Robert mówił, że denerwuje się jak do niego dzwonię ale chciałby żeby to było już. No to ma! I jak zadzwoniłam to się "posłał" ze strachu, hi, hi. Jeszcze mi do śmiechu ale chyba za kilka godzin mi przejdzie.
Dzisiaj mój Robert mówił, że denerwuje się jak do niego dzwonię ale chciałby żeby to było już. No to ma! I jak zadzwoniłam to się "posłał" ze strachu, hi, hi. Jeszcze mi do śmiechu ale chyba za kilka godzin mi przejdzie.
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Karin trzymam kciuki !!!!!!!
Dziewczyny dzieki dzieki za wszystko co napisałyście:-)
Gaga zwierzołki cudne :-) ja też uwielbiam swojego piesia i kocia :-) sa z nami już tyle czasu :-) kota wychowaliśmy sami od 7 doby zycia a weterynarz móił ze nie przeżyje:-) karmiliśmy z buteleczki co dwie godzinki i dogrzewaliśmy lapmką cuda na kiju :-) a teraz wredna ojojojojoj i rozpuszczona :-) piesio za to słodziak leniwy :-) ale też dał nam popalić swego czasu jak dorastał :-) a teraz są jak rodzina :-)
Dziewczyny dzieki dzieki za wszystko co napisałyście:-)
Gaga zwierzołki cudne :-) ja też uwielbiam swojego piesia i kocia :-) sa z nami już tyle czasu :-) kota wychowaliśmy sami od 7 doby zycia a weterynarz móił ze nie przeżyje:-) karmiliśmy z buteleczki co dwie godzinki i dogrzewaliśmy lapmką cuda na kiju :-) a teraz wredna ojojojojoj i rozpuszczona :-) piesio za to słodziak leniwy :-) ale też dał nam popalić swego czasu jak dorastał :-) a teraz są jak rodzina :-)
gaga
uzależniona
no my naszą kocie przygarnęlismy z ulicy jak miała chyba 6 miesięcy, a psiaka z azylu jak miał koło 3 lat, teraz obie maja koło 5-6 lat i sie uwielbiają, jak pies idzie na pole to kot na niego czeka pod drzwiami jak sie dzidzia urodzi to będzie wesoło ;D Mój mąż tylko niepocieszony bo kot to panienka, piesek też baba no i będzie teraz ciórcia ;D same baby
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
KARIN no to trzymamy kciuki za szybki poród
Ale masz fajnie już dziś będziesz mieć swojego maluszka przy sobie
Ale masz fajnie już dziś będziesz mieć swojego maluszka przy sobie
reklama