reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
alka - jak zwykle jesteś nieoceniona dzięki- oczywiście pomogło
tylko zastanwiam sie kto mi to zmienił ?
Dam znać po dzisiejszej wizycie jakie są ustalenia
Acha i prawdopodobnie spotakmy się na Zaspie Wczoraj mnie gin nr 2 mocno na Zaspę namawiał
W sobotę idę na jeszcze jedną wizytę do niego i przy okazji obejrzę tamtejszą porodówkę.
martica5 - Twój organizm przygotowuje się do porodu, ale zakończeniem pierwszego etapu to ja bym tego nie nazwała Chyba, że wg Twojej położnej poród ma więcej niz 2 etapy Ale masz podobny stan rzeczy do mnie Jeszcze sobie z brzucholkiem pochodzimy
tylko zastanwiam sie kto mi to zmienił ?
Dam znać po dzisiejszej wizycie jakie są ustalenia
Acha i prawdopodobnie spotakmy się na Zaspie Wczoraj mnie gin nr 2 mocno na Zaspę namawiał
W sobotę idę na jeszcze jedną wizytę do niego i przy okazji obejrzę tamtejszą porodówkę.
martica5 - Twój organizm przygotowuje się do porodu, ale zakończeniem pierwszego etapu to ja bym tego nie nazwała Chyba, że wg Twojej położnej poród ma więcej niz 2 etapy Ale masz podobny stan rzeczy do mnie Jeszcze sobie z brzucholkiem pochodzimy
M
Melanie
Gość
Karin pisze:A może kupię mu w prezencie psiaka, hi, hi. Prezentu nie odda.
Melanie, czy to zdjątko to twojego pieska? Wygląda mi troszkę na kaukaza z pysia.
Tak, to jest nasza sunia kaukaska ma 7 lat i serca wszystkich domowników ;D
gaga
uzależniona
a apropos pieska to mój mąż nie chciał, mieliśmy juz kota a on koty lubi, no ale ja tak jęczałam, i co widziałąm pieska to było wzdychanie ;D i zaczęłam szukać na necie piesków i mu je pokazywać ale nic nie mówiłąm o kupnie ale tak przez rok tematem był psiak, no i w końcu tak sie przyzwyczaił do tego mojego gadania o psie, że jak była aukcja psów z azylu to już razem poszliśmy i wybraliśmy naszą Molly i teraz jest w niej zakochany ;D tutaj jest zdjęcie naszego psiaka i kociaka
http://pysiaki.mine.nu/
http://pysiaki.mine.nu/
reklama
M
Melanie
Gość
Karin pisze:my tu gadu gadu a mi wlaaśnie wody odeszły. Już zadzwoniłam po męża i jedzie. Ale chyba narazie bez pospiechu co?
ooooo coś mi się mocno wydaje, że przekonałaś dziecko na psa ;D
no to czekamy na wieści - ja juz gratuluję !!!